X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną ovitrelle, lametta/aromek
Odpowiedz

ovitrelle, lametta/aromek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MAJKA33 Debiutantka

Wysłany: 8 czerwca 2023, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukam ovitrelle, lametta, aromek. Ktoś coś?

• Nadziejka1991 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2023, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam Aromek (2,5mg) - 25 tabletek - data ważności 01/24 - brakuje 5 tabletek do pełnego opakowania. Ovitrelle też mam.

• Kinga.hope Ekspertka

Wysłany: 10 czerwca 2023, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadziejka1991 wrote:
    Mam Aromek (2,5mg) - 25 tabletek - data ważności 01/24 - brakuje 5 tabletek do pełnego opakowania. Ovitrelle też mam.
    Wysłałam zaproszenie

• Nadziejka1991 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2023, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ