X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną OvuFriend wspiera młodych!
Odpowiedz

OvuFriend wspiera młodych!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niepłodność Znajoma

Wysłany: 21 lipca 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie,

Jestem studentką psychologii. Obecnie piszę pracę magisterską o niepłodności i kobietach, które się z nią zmagają. Zdaję sobie sprawę, że temat niepłodności jest bardzo delikatny. Potrzeba dużo empatii i zrozumienia dla wszystkich, którzy bezskutecznie starają się o dziecko. Niestety w Polsce to w dalszym ciągu temat tabu- ludzie nie zdają sobie sprawy jak wiele przykrości sprawiają osobom: zadając niekończące się pytania, udzielając "dobrych" rad, wywierając nacisk itd. W związku z tym chciałabym zbadać, jak choroba, jaką bez wątpienia jest niepłodność, wpływa na kobiety.
    Dzięki ogromnej uprzejmości i wsparciu portalu OvuFriend- otrzymałam zgodę na zamieszczenie ogłoszenia. Szukam kobiet, które zechciałyby uczestniczyć w moich badaniach. Badanie polega na wypełnieniu dwóch anonimowych kwestionariuszy psychologicznych- ok. 15 min. Konieczne jest osobiste spotkanie (indywidualne lub grupowe). Szukam kobiet z Warszawy i okolic (Pruszków, Grodzisk, Żyrardów). Oczywiście ja dojeżdżam do osoby, która zgodzi się na spotkanie. Będzie to dla mnie nieoceniona pomoc i bogate źródło wiedzy.

Dla kobiet, które zgodzą się na spotkanie mam upominki związane z tematem starań o dziecko takie jak np. test ciążowy, termometr owulacyjny, herbatki dla kobiet starających się o dziecko.

Ponadto otrzymałam pulę dziesięciu 1-miesięcznych abonamentów Premium w OvuFriend do rozlosowania wśród uczestniczek badań!!

GWARANTUJĘ PEŁNĄ ANONIMOWOŚĆ!!

Czekam na zgłoszenia: [email protected]

Z pozdrowieniami,
    Katarzyna.

• Niepłodność Znajoma

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

Aktualizuję dane: możliwe również spotkanie w Krakowie. :-)

Uprzejmie proszę o kontakt: [email protected]

pozdrawiam serdecznie,
    Katarzyna

• Niepłodność Znajoma

Wysłany: 16 września 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odświeżam temat- codziennie na forum przybywa nowych kobiet, więc może znajdą się jakieś chętne. :-) Chciałabym również przy tej okazji uspokoić wszystkie być może niezdecydowane chętne ;-) wiem, że niepłodność to ciężki i trudny temat- jestem osobą empatyczną- nie wypytuję o przyczyny niepłodności, przebieg choroby itd. Właściwie potrzebna jest mi tylko informacja jak długo staracie się o maleństwo + wypełnienie testów psych. Wszystko zajmuje ok. 15 min, a dla mnie jest to ogromna pomoc.

Jeśli macie do mnie jakieś pytania- piszcie śmiało!

I jeszcze raz serdecznie zapraszam do spotkania.

Przypominam adres e-mail: [email protected]

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ