Parens Kraków 2020
-
Cześć dziewczyny,
Czy ktoś podchodzi do in vitro w Parens Kraków?
Proszę doradzicie od czego zacząć niepłodność idiopatyczna (kilka lat) .Starania od zawsze
12 lat razem
Naprotechnologia
Inseminacja 2017 😰
Problemy z prolaktyna, polip ,
Kwiecień 2019 histeroskopia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Ja też chodzę do Janeczki, ja mam zlecone tylko podstawowe badania .
Niepłodność idiopatyczna. Jak wygląda teraz sytuacja z dofinansowaniem w Krakowie orientujecie się jaka kwota jest finasowana przez miasto ?
Robiłam również na własną rękę Ana1 Ana2 .
Starania od zawsze
12 lat razem
Naprotechnologia
Inseminacja 2017 😰
nick nieaktualnyJulia wrote:Hej
Niepłodność idiopatyczna. Jak wygląda teraz sytuacja z dofinansowaniem w Krakowie orientujecie się jaka kwota jest finasowana przez miasto ?
Robiłam również na własną rękę Ana1 Ana2 . -
Figunia wrote:Nie mam pojęcia nie mieszkam w Krakowie 👍 nie mówił ci nic ewentualnie o konsultacji z immuno? Mi polecił sydora
Właśnie ani słowa o immunologii
Teraz czekam na wynik z wymazow 'jeśli to będzie ok ruszam dalej. Chce walczyć ale czuje też wielki strach I obawę przed kolejnym rozczarowaniem.Starania od zawsze
12 lat razem
Naprotechnologia
Inseminacja 2017 😰
Figunia wrote:Gdzie robicie kariotypy w prokocimiu ? A inmunologi wam nie zlecał ?
My badalismy kariotypy w diagnostyce. Badanie kupione przez stronę zdrowe.geny. Wygodniej i szybciej niż w prokocimiu. Poza tym chyba najtaniej.
Ja w parens zostałam skierowana na konsultacje do dr Sydora z zaleceniem zrobienia na wejściu badania allo MLR i NK. -
Julia wrote:Hej
Robiłam również na własną rękę Ana1 Ana2 .
Sytuacja z dofinansowaniem w Krk nie wygląda wogole. Kolejne próby uruchomienia programu przez radę miasta są torpedowane przez wojewodę który uchyla kolejne uchwały ws programu miejskiego. -
nick nieaktualnyEli_81 wrote:My badalismy kariotypy w diagnostyce. Badanie kupione przez stronę zdrowe.geny. Wygodniej i szybciej niż w prokocimiu. Poza tym chyba najtaniej.
Ja w parens zostałam skierowana na konsultacje do dr Sydora z zaleceniem zrobienia na wejściu badania allo MLR i NK. -
Dziewczyny mam głupie pytanie'czy podczas procedury przed podaniem zarodka można ćwiczyć?
Ćwiczenia są moim jedynym oderwaniem od rzeczywistości tylko wtedy potrafię przestać myśleć o tym wszystkim.
* czekam na wyniki wymazow jak będzie ok to ruszam dalej, chociaż PH wysokie więc pewnie coś wyjdzie nie tak .
Starania od zawsze
12 lat razem
Naprotechnologia
Inseminacja 2017 😰