X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Parkowa Białystok
Odpowiedz

Parkowa Białystok

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2019, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Czy ktoś miał laparoskopie robiona w białymstoku na ul parkowej u doktora Jakuba Tomaszewskiego? Bym chciała wiedzieć jak to wygląda :)

• aniołkowa_mama Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2019, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miałam robioną w maju tego roku. Dzień przed zabiegiem lekkie śniadanie, później już tylko płyny, ok 14 czopek przeczyszczający i espumisan. W dniu zabiegu miałam się stawić na 7 rano, przyjęli mnie, dostałam koszulę, pobrali krew itd. Personel bardzo miły :)
    sam zabieg trwał ok godziny. Po zabiegu przewieźli mnie na salę, zajrzał dr Tomaszewski i powiedział co i jak. Rano następnego dnia mąż mnie zabierał do domu

Moje Aniołki 4tc i 13tc
    Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
    MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym
    PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym
    10.2018- zaczynamy z naprotechnologią
    05.2019- laparoskopia+histeroskopia
    09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza
    28.11.2019- bHCG- 422,1 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2019, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedź :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ