X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Parkowa Białystok
Odpowiedz

Parkowa Białystok

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2019, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Czy ktoś miał laparoskopie robiona w białymstoku na ul parkowej u doktora Jakuba Tomaszewskiego? Bym chciała wiedzieć jak to wygląda :)

• aniołkowa_mama Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2019, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miałam robioną w maju tego roku. Dzień przed zabiegiem lekkie śniadanie, później już tylko płyny, ok 14 czopek przeczyszczający i espumisan. W dniu zabiegu miałam się stawić na 7 rano, przyjęli mnie, dostałam koszulę, pobrali krew itd. Personel bardzo miły :)
    sam zabieg trwał ok godziny. Po zabiegu przewieźli mnie na salę, zajrzał dr Tomaszewski i powiedział co i jak. Rano następnego dnia mąż mnie zabierał do domu

Moje Aniołki 4tc i 13tc
    Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
    MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym
    PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym
    10.2018- zaczynamy z naprotechnologią
    05.2019- laparoskopia+histeroskopia
    09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza
    28.11.2019- bHCG- 422,1 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2019, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedź :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ