SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną PCOS, TORBIEL I KRWAWIENIE
Odpowiedz

PCOS, TORBIEL I KRWAWIENIE

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natt_9978 Nowa

Wysłany: 11 września 2023, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    Od kilku miesięcy jestem pacjentką Kliniki Leczenia Niepłodności.
    Wszystko do tej pory szło pięknie, aż do czasu kiedy dowiedziałam się po USG że powstała mi około 3cm torbiel na prawym jajniku.
    Było to przeciwwskazaniem do dalszej stymulacji (aż do zniknięcia torbieli). Przepisał mi lek i ustalił wizytę w kolejnym cyklu.
    Od tamtej pory czułam się dobrze.
    Na wizytę poszłam w 2 dniu cyklu (który trwał 4 dni)
    Dziś jest 12 dzień od wizyty (czyli 14 dni po miesiączce) i zaczęłam mieć dziwne krwawienia.
    Nic mnie nie boli, czuje się dobrze, a na bieliźnie zobaczyłam najpierw lekko różowawą, a teraz brązową/brunatno brązową wydzielinę.
    Z partnerem staramy się współżyć systematycznie, zgodnie z zaleceniami, jednak po wiadomości o torbieli trochę to zaniedbaliśmy i współżycie było 12 dni temu.
    Nie wiem co o tym myśleć.
    Czuje się w porządku a nawet bardzo w porządku.
    Miewam raz na jakiś czas lekkie nudności na czczo. Czasem zawroty głowy podczas gorąca.
    Nie jest to jednak nic dziwnego dla mnie bo od zawsze źle reaguje na zmiany pogody.
    Mimo wszystko zastanawiam się jak to interpretować.
    Czy to przez tą torbiel mam rozstroje miesiączkowe...
    Czy to zagnieżdżenie zarodka ?
    Czy jest możliwe przy torbieli ?
    Co to takiego może być ...

Z góry dziękuję wszystkim za pomoc.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ