X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną PCOS, TORBIEL I KRWAWIENIE
Odpowiedz

PCOS, TORBIEL I KRWAWIENIE

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natt_9978 Nowa

Wysłany: 11 września 2023, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    Od kilku miesięcy jestem pacjentką Kliniki Leczenia Niepłodności.
    Wszystko do tej pory szło pięknie, aż do czasu kiedy dowiedziałam się po USG że powstała mi około 3cm torbiel na prawym jajniku.
    Było to przeciwwskazaniem do dalszej stymulacji (aż do zniknięcia torbieli). Przepisał mi lek i ustalił wizytę w kolejnym cyklu.
    Od tamtej pory czułam się dobrze.
    Na wizytę poszłam w 2 dniu cyklu (który trwał 4 dni)
    Dziś jest 12 dzień od wizyty (czyli 14 dni po miesiączce) i zaczęłam mieć dziwne krwawienia.
    Nic mnie nie boli, czuje się dobrze, a na bieliźnie zobaczyłam najpierw lekko różowawą, a teraz brązową/brunatno brązową wydzielinę.
    Z partnerem staramy się współżyć systematycznie, zgodnie z zaleceniami, jednak po wiadomości o torbieli trochę to zaniedbaliśmy i współżycie było 12 dni temu.
    Nie wiem co o tym myśleć.
    Czuje się w porządku a nawet bardzo w porządku.
    Miewam raz na jakiś czas lekkie nudności na czczo. Czasem zawroty głowy podczas gorąca.
    Nie jest to jednak nic dziwnego dla mnie bo od zawsze źle reaguje na zmiany pogody.
    Mimo wszystko zastanawiam się jak to interpretować.
    Czy to przez tą torbiel mam rozstroje miesiączkowe...
    Czy to zagnieżdżenie zarodka ?
    Czy jest możliwe przy torbieli ?
    Co to takiego może być ...

Z góry dziękuję wszystkim za pomoc.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ