X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną PILNE Odkupię Lametta
Odpowiedz

PILNE Odkupię Lametta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kleopatr4 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2023, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie pilnie odkupię każdą ilość Lametty oraz ovitrelle. Trójmiasto najlepiej, ale także cała Polska. Może jakoś podczas świąt uda się znaleźć leki:(

Baby #1 Wrzesień 2024
  • Edith 19 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2023, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kleopatr4 wrote:
    Witajcie pilnie odkupię każdą ilość Lametty oraz ovitrelle. Trójmiasto najlepiej, ale także cała Polska. Może jakoś podczas świąt uda się znaleźć leki:(

Mam 5 tabletek lametty jeśli Cię interesuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2023, 10:25

JA 34 ON 35

Starania od 1/2020
    0 ciąż

Ja
    PCOS, Hashimoto
    badania hormonalne ok
    jajowody drożne
    I IUI 3/2023 - nieudana
    4/2023 - pierwszy raz stymulacja lamettą - cykl bezowulacyjny
    mam nadzieję ze 9/2023 podejdziemy do drugiej IUI

ON
    badania hormonalne ok
    morfologia 0% poprawiona suple -> 4%

Czekamy na NASZ CUD

"Wszystko wali się
    a ja nie mogę biec
    może ten deszcz udaje łzę
    minie ten sen i będzie ok..."
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2023, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edith 19 wrote:
    Mam 5 tabletek lametty jeśli Cię interesuje

Jestem zainteresowana, jesli jeszcze dostepne.

[email protected]

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ