Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Plamienia/krawienia po Clostilbegyt
Odpowiedz

Plamienia/krawienia po Clostilbegyt

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aniaaa89 Debiutantka

Wysłany: 26 czerwca 2017, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Jestem obecnie w trzecim cyklu z Clostilbegyt. Wcześniej brałam 1x1 tabl. ale niestety nie udało się wywołać owulacji, a w tym cyklu brałam 2x1 tabl 4-8 dc. Efekt jest taki, że obecnie jestem w 11 dc i cały czas mam krawowo - brązowe plamienia. Czy któraś tak miała?

• Marlena88 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tak miałam, ale to było ledwo zauważalne, takie brązowo zabarwiony śluz konsystencji wody, też w połowie cyklu. było to chyba w 3 i 4 cyklu z clo, wcześniej nie. gdzieś też pisałam o tym na innym wątku ale już nie pamiętam gdzie, naprawdę.

na wizycie zapytałam przy okazji doktorka czy to coś poważnego to powiedział, że to działanie leku i żebym się nie przejmowała, ale to naprawdę było tylko kilka kropelek takiej lekko brudnej wydzieliny. jeśli u Ciebie jest więcej to może się skonsultuj, żeby sprawdzić czy to nie jakaś torbiel czy inne badziewie.

początek starań sierpień 2014
    początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
    Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
    Październik 2017 aromek-duphaston
    Co dalej???
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ