Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Plamienie pomiędzy cyklami
Odpowiedz

Plamienie pomiędzy cyklami

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • laurkasiczek Ekspertka

Wysłany: 20 grudnia 2025, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Czy która z was podczas leczenia niepłodności doświadczyła plamienia pomiędzy cyklami ?

Pierwszy raz w życiu mam sytuację, że 15go dnai cyklu zaczełam plamić - 2 wkładki na dzień wystarczą. Nie mam bóli menstruacyjnych.
    4 dni temu odstawiłam estradiol bo kolejny miesiąc pod rząd nie uzyskałam wystarczającej grubości endometrium. Wcześniej dostawianie tych hormonów nie powodowało plamienia.
    Oprócz tego cały czas biorę leki od dr Jarosz encordot i hydrochyloqrorine.
    Mój ginekolog powiedział że na podstawie długości plamienia będzie można cokolwiek powiedzieć.
    Czy któraś z Was miała może taka sytuację z plamieniami ? Martwi mnie to :(

💁‍♀️90'
    01.2025 kwalifikacja do IVF, 09.2024 AMH 2.2

03.2025 pierwsza punkcja --> 13 🥚--> 2 ❄️❄️blastki 5AA oraz 5BA

09.05.2025 pierwszy transfer jednej blastki 🍍🙏
    19.05 10dpt beta<0,5 💔 progesteron 31
    07.2025 Wit B12 : 572, Homocysteina: 8,81, ANA 1:100, Crossmatch 30,4 %
    NK (CD3-CD16+CD56+) 16,1%
    Limfocyty cytotoksyczne (CD3+CD8) 31,8%
    KIR: Bx nie wykryto 2DL3, 2DS4 norm , 3DP1 variant

09.2025 Adenomioza? 😭
    10.2025 Equoral 30 dni
    30.01.2026 FET drugiej ostatniej blastki 5BA prolutex 2x1 cyclogest 3x2 luteina 3x2 encorton 10mg , hydroxyqloroquine
    10dpt beta 267,02Homocysteina 7,29
    12dpt 595,00
    15dpt 1872
    18dpt 7228
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ