Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Po punkcji tylko jeden zarodek..
Odpowiedz

Po punkcji tylko jeden zarodek..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kubikaa360 Koleżanka

Wysłany: 14 września 2025, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jestem po punkcji IVF. Pobrano 7 komórek, . 5 niedojrzałych, 2 dojrzałe, prawidłowo zapłodnione 2 w tym
    Jedna bez cech zapłodnienia. Co poszło nie tak? Jest jaka kolwiek szansa na transfer ? Jestem załamana

• Ayva Nowa

Wysłany: 14 września 2025, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, zwykle się nie udzielam, tylko podglądam. Ale miałam podobną sytuację. Punkcja 8.09, 5 komórek, tylko 2 dojrzałe, obie się zapłodniły ale tylko jedna przetrwała do dnia transferu (13.09), druga przestała się dzielić i dowiedziałam się o tym siedząc już na fotelu zabiegowym czekając na transfer.

To była moja pierwsza procedura i zupełnie nie tego się spodziewałam. Myślałam, że skończymy z kilkoma ❄️

Teraz pozostaje czekać na wynik transferu, ale oczywiście mam z tyłu głowy, że trzeba będzie powtarzać całą procedurę jeszcze raz.

Trzymam kciuki za Twój transfer!

♀️ 30 ♂️ 30
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ