X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pobranie komórek jajowych
Odpowiedz

Pobranie komórek jajowych

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Gosia2708 Przyjaciółka

Wysłany: 17 sierpnia 2020, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dostałam informację, że na 17 komórek wszystkie się podzieliły. W środę dadzą znać ile do mrożenia

• kasia12323 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2020, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super

age.png
  • kasia12323 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2020, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ciągu dnia czuje sie dobrze ale wieczorem zaczyna boleć brzuch i ogólnie się czuje jakbym dostawała gorączki a temperatura 37.3stopnia.

age.png
  • kasia12323 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2020, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy 2 zarodki zamrożone w 5 dobie. A 2 jeszcze przetrzymaja do 6doby

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2020, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, podchodzimy po raz pierwszy do procedury. Możecie opowiedzieć o punkcji? Jak to wszystko wygląda krok po kroku. Widzę też, ze wiele z was ma różne bóle - jak się przygotować?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2020, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia12323 wrote:
    Mamy 2 zarodki zamrożone w 5 dobie. A 2 jeszcze przetrzymaja do 6doby
    U mnie jednego trzymali aż do 7 doby. Suma summarum mamy 4, ale teraz badanie genetyczne, więc różnie może być

• kasia12323 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2020, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za tydzień w piątek kontrolne USG i ustala termin transferu. To wtedy się dowiem dokładnie ile i jakie zarodki mamy. Jak usłyszałam że 2 mamy z 5doby to od razu mi ulżyło że coś mamy

age.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ