X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pobranie komórek jajowych
Odpowiedz

Pobranie komórek jajowych

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Gosia2708 Przyjaciółka

Wysłany: 17 sierpnia 2020, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dostałam informację, że na 17 komórek wszystkie się podzieliły. W środę dadzą znać ile do mrożenia

• kasia12323 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2020, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super

age.png
  • kasia12323 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2020, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ciągu dnia czuje sie dobrze ale wieczorem zaczyna boleć brzuch i ogólnie się czuje jakbym dostawała gorączki a temperatura 37.3stopnia.

age.png
  • kasia12323 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2020, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy 2 zarodki zamrożone w 5 dobie. A 2 jeszcze przetrzymaja do 6doby

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2020, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, podchodzimy po raz pierwszy do procedury. Możecie opowiedzieć o punkcji? Jak to wszystko wygląda krok po kroku. Widzę też, ze wiele z was ma różne bóle - jak się przygotować?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2020, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia12323 wrote:
    Mamy 2 zarodki zamrożone w 5 dobie. A 2 jeszcze przetrzymaja do 6doby
    U mnie jednego trzymali aż do 7 doby. Suma summarum mamy 4, ale teraz badanie genetyczne, więc różnie może być

• kasia12323 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2020, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za tydzień w piątek kontrolne USG i ustala termin transferu. To wtedy się dowiem dokładnie ile i jakie zarodki mamy. Jak usłyszałam że 2 mamy z 5doby to od razu mi ulżyło że coś mamy

age.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ