X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pobranie komórek jajowych
Odpowiedz

Pobranie komórek jajowych

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Gosia2708 Przyjaciółka

Wysłany: 17 sierpnia 2020, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dostałam informację, że na 17 komórek wszystkie się podzieliły. W środę dadzą znać ile do mrożenia

• kasia12323 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2020, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super

age.png
  • kasia12323 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2020, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ciągu dnia czuje sie dobrze ale wieczorem zaczyna boleć brzuch i ogólnie się czuje jakbym dostawała gorączki a temperatura 37.3stopnia.

age.png
  • kasia12323 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2020, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy 2 zarodki zamrożone w 5 dobie. A 2 jeszcze przetrzymaja do 6doby

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2020, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, podchodzimy po raz pierwszy do procedury. Możecie opowiedzieć o punkcji? Jak to wszystko wygląda krok po kroku. Widzę też, ze wiele z was ma różne bóle - jak się przygotować?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2020, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia12323 wrote:
    Mamy 2 zarodki zamrożone w 5 dobie. A 2 jeszcze przetrzymaja do 6doby
    U mnie jednego trzymali aż do 7 doby. Suma summarum mamy 4, ale teraz badanie genetyczne, więc różnie może być

• kasia12323 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2020, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za tydzień w piątek kontrolne USG i ustala termin transferu. To wtedy się dowiem dokładnie ile i jakie zarodki mamy. Jak usłyszałam że 2 mamy z 5doby to od razu mi ulżyło że coś mamy

age.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ