X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Podwyższone AntyTPO i AntyTG a starania
Odpowiedz

Podwyższone AntyTPO i AntyTG a starania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Robiłam badania tarczycy, TSH mam w normie, 2,06. Wyszly mi jednak przeciwciała przeciw tarczycy, antyTPO 861,8 a antyTG 61,7.
    Bede robic jeszcze dodatkowo FT3 i FT4 i pojde skonsultować to z endokrynologiem, czy choruje na Hashimoto. O dziecko staramy się już prawie dla lata. I tu moje pytanie, czy jest ktoś kto miał podwyzszone przeciwciała? Czy podczas starań dostaje się na to jakieś leki? Czytalam, że przez te antyciala nasz oraganizm może traktowac zarodek jako ciało obce i go poprostu niszczyc dlatego nie mozna zajsc w ciaze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2017, 17:40

25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
    Będziemy starać się od nowa.
    Nic nie dzieje się bez przyczyny.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ