X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Podwyższone AntyTPO i AntyTG a starania
Odpowiedz

Podwyższone AntyTPO i AntyTG a starania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Robiłam badania tarczycy, TSH mam w normie, 2,06. Wyszly mi jednak przeciwciała przeciw tarczycy, antyTPO 861,8 a antyTG 61,7.
    Bede robic jeszcze dodatkowo FT3 i FT4 i pojde skonsultować to z endokrynologiem, czy choruje na Hashimoto. O dziecko staramy się już prawie dla lata. I tu moje pytanie, czy jest ktoś kto miał podwyzszone przeciwciała? Czy podczas starań dostaje się na to jakieś leki? Czytalam, że przez te antyciala nasz oraganizm może traktowac zarodek jako ciało obce i go poprostu niszczyc dlatego nie mozna zajsc w ciaze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2017, 17:40

25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
    Będziemy starać się od nowa.
    Nic nie dzieje się bez przyczyny.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ