X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Połączenie Clostillbelgyt + Gonal f
Odpowiedz

Połączenie Clostillbelgyt + Gonal f

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • czekającanacud Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kobietki :) Moja Pani Dr poddała mnie nowemu leczeniu, tj. połączeniu clostillbelgyt z gonalem f w jednym cyklu. Czy któraś z Was korzystała kiedyś z takowego połączenia? Mam clostillbelgyt od 2-6dc po 1 tabletce, a Gonal f 4,5,7,9 dc po 50 j. Co o tym myślicie? W ogóle to zapytała nas czy chcielibyśmy w tym cyklu ww. spróbować pierwszej inseminacji...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 09:30

2nn343r8oxp9y3dz.png
  • ILKA88 Przyjaciółka

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój lekarz też chciał połączyć ale to dlatego, że kiepsko reagowałam na clo a u Ciebie jaka przyczyna? Bo jeśli reagujesz ładnie na clo to nie widzę potrzeby łączenia. Natomiast jeśli clo upośledza endo i śluz to lepiej sam Gonal :)Ile cyki próbowałaś naturalnie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 10:17

ckailhb8ez7m7qlw.png
  • czekającanacud Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w ogóle nie wytwarzam bez leków pęcherzyka dominującego. Miałam 5 cykli stymulowanych CLO w tym 4 razy dwa pęcherzyki a pierwszy i ostatni cykl po 1 pęcherzyku, zaś po GOnalu f w dawce 4 razy po 50j. też mialam jeden pęcherzyk. Endometrium z miesiąca na miesiąc po CLO było coraz słabsze...

2nn343r8oxp9y3dz.png
  • anakonda Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam taką stymulacje gonal F 75j 4 ampułki od 5-8 dc i clo 2x1 i udało się uzyskać pecherzyk po 5 cyklach niestety każdy inaczej reaguje i w zasadzie zanim odbierzesz łąki trochę mija . W ciążę nie zaszlam bo kiepskie nasienie ma mój luby .

Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
    3 IUI , 5IVF

Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
    17.08 2019 7tc :💔

24.11 2024 transfer + atosiban
    1.12. 82b : 192p
    5:12 547b: > 160p
    9.12 3313b > 160p
    14.12 15122b >125p
    16.12 ❤️
    3.02 prenatalne
    url=https://www.tickerfactory.com]s-preg.png[/url]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ