X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Polecana klinika/ginekolog w Krakowie
Odpowiedz

Polecana klinika/ginekolog w Krakowie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Misia2158 Znajoma

Wysłany: 19 września, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, jakiego ginekologa/klinikę niepłodności polecacie w Krakowie? Powoli robimy rozeznanie ponieważ niestety trzeba się juz umówić na pierwszą wizytę :)

• Muczylando Autorytet

Wysłany: 19 września, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdy jeszcze mieszkałam w Krakowie robiłam rozeznanie i na forach i dość często pojawiały się Kliniki Macierzyństwo i krakovi i lekarze Rajs, Knafel, Przybycień. Gyncetrum było odradzane. Ale nie zdążyłam nigdzie iść żeby się przekonać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września, 16:48

Misia2158, anna_wiktoria lubią tę wiadomość

Starania od 2018
    Klinika od 2024
    I procedura:
    07/04 - punkcja, 5 blastocyst ❄️
    ❌07/31 - I FET (cykl sztuczny, EG) 9 dpt ⏸️, hcg 12dpt 14, cb 4+3
    ❌09/04 - II FET (cykl sztuczny, EG), 6 dpt ⏸️, hcg 7dpt 1,6
    ❌10/30 - III FET (cykl sztuczny, EG, encorton, acard, neoparin), 6 dpt ⏸️, hcg 9dpt 6,1, cb 4+2
    ❌12/04 - IV FET (cykl sztuczny, EG, AH, encorton, acard, neoparin, accofil wlew + zastrzyki), hcg 8dpt 2

❌KIR: Bx
    + 2DS2
    - 2DS1, 2DS3, 2DS5, 3DS1
    HLA-C C1/C2 oboje

PAI-1 homo
    mthfr homo
    IO? Hiperinsulinemia?
    Kariotypy, cytokiny, immunofenotyp 🆗

"Tylko spokój może nas uratować"
  • anna_wiktoria Nowa

Wysłany: 28 października, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja koleżanka była nie zadowolona ze swojej wcześniejszej klinki, nie pamiętam nazwy, później zmieniła na Macierzyństwo, była u dr Rajsa. Jest szczęśliwą mamą ❤️Ufając jej doświadczeniom, biorę pod uwagę klinikę Macierzyństwo, ale chętnie posłucham Waszych doświadczeń

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ