Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Polecana klinika/ginekolog w Krakowie
Odpowiedz

Polecana klinika/ginekolog w Krakowie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Misia2158 Znajoma

Wysłany: 19 września 2024, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, jakiego ginekologa/klinikę niepłodności polecacie w Krakowie? Powoli robimy rozeznanie ponieważ niestety trzeba się juz umówić na pierwszą wizytę :)

• Muczylando Autorytet

Wysłany: 19 września 2024, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdy jeszcze mieszkałam w Krakowie robiłam rozeznanie i na forach i dość często pojawiały się Kliniki Macierzyństwo i krakovi i lekarze Rajs, Knafel, Przybycień. Gyncetrum było odradzane. Ale nie zdążyłam nigdzie iść żeby się przekonać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2024, 16:48

Misia2158, anna_wiktoria lubią tę wiadomość

👩94👦87. Starania od 2018, klinika od 2024:
    🍀I:
    🐮07/04 - punkcja, 5❄️
    ❌07/31 - I FET, cb 4+3
    ❌09/04 - II FET
    ❌10/30 - III FET, cb 4+2
    ❌12/04 - IV FET
    2025:
    ❌01/08 - V FET, cb 5+0
    🍀II:
    🐮03/13 punkcja, 4❄️
    🐄07/22 - VI FET
    🍼04/11 3740g, 57cm🩵

❌KIR: Bx +2DS2
    ❔PAI-1, mthfr - homo
    ❌Tężyczka, niedoczynność tarczycy, przewlekłe zapalenie endometrium
    🆗Kariotypy, cytokiny, immunofenotyp, ana2, asa, AMH ~3
    age.png

"Odwaga bycia nielubianym to odwaga bycia wolnym."
  • anna_wiktoria Nowa

Wysłany: 28 października 2024, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja koleżanka była nie zadowolona ze swojej wcześniejszej klinki, nie pamiętam nazwy, później zmieniła na Macierzyństwo, była u dr Rajsa. Jest szczęśliwą mamą ❤️Ufając jej doświadczeniom, biorę pod uwagę klinikę Macierzyństwo, ale chętnie posłucham Waszych doświadczeń

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ