X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Polecana klinika/ginekolog w Krakowie
Odpowiedz

Polecana klinika/ginekolog w Krakowie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Misia2158 Znajoma

Wysłany: 19 września 2024, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, jakiego ginekologa/klinikę niepłodności polecacie w Krakowie? Powoli robimy rozeznanie ponieważ niestety trzeba się juz umówić na pierwszą wizytę :)

• Muczylando Autorytet

Wysłany: 19 września 2024, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdy jeszcze mieszkałam w Krakowie robiłam rozeznanie i na forach i dość często pojawiały się Kliniki Macierzyństwo i krakovi i lekarze Rajs, Knafel, Przybycień. Gyncetrum było odradzane. Ale nie zdążyłam nigdzie iść żeby się przekonać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2024, 16:48

Misia2158, anna_wiktoria lubią tę wiadomość

👩94👦87. Starania od 2018, klinika od 2024
    🍀I procedura:
    🐮07/04 - punkcja, 5❄️
    ❌07/31 - I FET (cykl sztuczny, EG) cb 4+3
    ❌09/04 - II FET (cykl sztuczny, EG)
    ❌10/30 - III FET (cykl sztuczny, EG, encorton, acard, neoparin) cb 4+2
    ❌12/04 - IV FET (cykl sztuczny, EG, AH, encorton, acard, neoparin, accofil wlew + zastrzyki)
    2025:
    ❌01/08 - V FET (cykl sztuczny, EG, encorton, acard, neoparin, accofil) cb 5+0
    ❌02/03 - histeroskopia i biopsja, CD138+++ >10/10,
    🍀II procedura:
    🐮03/13 punkcja, 4❄️
    ❌04/14 biopsja kontrolna, CD138++5-10/10, CD56 <5%🆗
    ❌06/20 biopsja kontrolna, CD138+<5/10

❌KIR: Bx ➕2DS2
    PAI-1, mthfr - homo
    ❌Tężyczka
    ❌Niedoczynność tarczycy
    Kariotypy, cytokiny, immunofenotyp, ana2, asa 🆗
    AMH 2.6-3.6 🆗

"Odwaga bycia nielubianym to odwaga bycia wolnym."
  • anna_wiktoria Nowa

Wysłany: 28 października 2024, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja koleżanka była nie zadowolona ze swojej wcześniejszej klinki, nie pamiętam nazwy, później zmieniła na Macierzyństwo, była u dr Rajsa. Jest szczęśliwą mamą ❤️Ufając jej doświadczeniom, biorę pod uwagę klinikę Macierzyństwo, ale chętnie posłucham Waszych doświadczeń

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ