X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną POLMEDIS Wrocław
Odpowiedz

POLMEDIS Wrocław

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sylejd Znajoma

Wysłany: 14 lutego 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka
    Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia związane z tą kliniką??
    Zapisałam się na pierwszą wizytę , bo ponad 2-letnie starania i cykle na CLO nie działają jakoś:(
    Ostatnio badanie nasienia męża wyszło średnio więc myślimy o inseminacji w kolejnym cyklu zaraz po HSG.
    pozdrowionka i z góry dziękuję za opinie

32 lata
    3 lata starań
    AMH 0,80
    1 IUI 25.04 :( 2 IUI 19.05 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2022, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylejd wrote:
    Hejka
    Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia związane z tą kliniką??
    Zapisałam się na pierwszą wizytę , bo ponad 2-letnie starania i cykle na CLO nie działają jakoś:(
    Ostatnio badanie nasienia męża wyszło średnio więc myślimy o inseminacji w kolejnym cyklu zaraz po HSG.
    pozdrowionka i z góry dziękuję za opinie

Cześć! Jak Twoje doświadczenia z tą kliniką?

• WannaBe Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2022, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My będziemy podchodzić tam do IVF w najbliższym czasie, jestem również ciekawa opinii jeśli ktoś już przeszedł tam całą procedurę. :).

Starania od 2018
    Ja: 32 lata, AMH 3.83-> 3.1 -> 2.38 -> 1.87 ng/ml 😔
    IO, PAI-1, MTHFR heterozygotyczna
    HSG - ok ✔️
    Kariotyp prawidłowy ✔️
    Kir Bx, brak 3 DS-ów ❌
    Podwyższone CD56 ❌ - Medrol + Hydroxychloroquine
    CD138 - ok ✅

Mąż: 34 lata, IO, asthenozoospermia
    2019: morfologia 2%,
    2021: morfologia 3%, MSOME 0%/1%, fragmentacja 30%
    2023: morfologia 4% , fragmentacja 24% 👏🏻,
    Kariotyp prawidłowy ✔️
    HLA-C - C1*07 ✔️

1 IUI - 09.2021 - Aromek + Ovitrelle
    1 IVF-ICSI + ZyMot - długi protokół
    - 04.2022 - ET 8A, 4B ❌, 0 ❄️
    2 IVF-IMSI + Fertile Chip - nowa klinika - krótki protokół - 2x8A, ❄️ 4AA, 3BA
    - 10.2023 - ET 2x8A ❌
    - 05.2024 - FET + Embryoglue ❄️ 4AA ❌
    - 06.2024 - FET + Embryoglue ❄️ 3BA 💔 CB, beta 11dpt: 47.9, 13dpt: 47.4, 16dpt: 23.5

3 IVF-ICSI - długi protokół, ❄️ 4AB, 4BA
    - 04.2024 - FET 🌷
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ