Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną POLMEDIS Wrocław
Odpowiedz

POLMEDIS Wrocław

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sylejd Znajoma

Wysłany: 14 lutego 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka
    Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia związane z tą kliniką??
    Zapisałam się na pierwszą wizytę , bo ponad 2-letnie starania i cykle na CLO nie działają jakoś:(
    Ostatnio badanie nasienia męża wyszło średnio więc myślimy o inseminacji w kolejnym cyklu zaraz po HSG.
    pozdrowionka i z góry dziękuję za opinie

32 lata
    3 lata starań
    AMH 0,80
    1 IUI 25.04 :( 2 IUI 19.05 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2022, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylejd wrote:
    Hejka
    Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia związane z tą kliniką??
    Zapisałam się na pierwszą wizytę , bo ponad 2-letnie starania i cykle na CLO nie działają jakoś:(
    Ostatnio badanie nasienia męża wyszło średnio więc myślimy o inseminacji w kolejnym cyklu zaraz po HSG.
    pozdrowionka i z góry dziękuję za opinie

Cześć! Jak Twoje doświadczenia z tą kliniką?

• WannaBe Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2022, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My będziemy podchodzić tam do IVF w najbliższym czasie, jestem również ciekawa opinii jeśli ktoś już przeszedł tam całą procedurę. :).

Starania od 2018
    AMH 3.83-> 1.87
    PAI-1, MTHFR hetero
    HSG, Kariotyp ✔️
    Kir Bx ✔️ brak 2DS2, 2DS3, 2DS4 norm ❌
    CD56 17/1 ❌ - Medrol + Hydroxychloroquine
    CD138 ✅
    Histeroskopia ✅

🔸 IUI - 09.21
    1️⃣ IVF-ICSI + ZyMot - długi
    - 04.22 - ET 8A, 4B ❌, 0 ❄️

2️⃣ IVF-IMSI + Fertile Chip - nowa klinika - krótki
    - 10.23 - ET 2x8A ❌
    - 05.24 - FET + EG ❄️ 4AA ❌
    - 06.24 - FET + EG ❄️ 3BA 💔 CB

3️⃣ IVF-ICSI - długi
    - 04.25 - FET + EG ❄️ 4AB ❌
    - 08.25 - FET + EG ❄️ 4BA ❌

4️⃣ IVF-IMSI - krótki
    - 05.26 - PGT-A - 2x ❄️ 4AA ✔️, ❄️ 4BA ❌
    - 07.26 - FET + EG ❄️ 4AA, Beta 8dpt: 132, 10dpt: 328, 12dpt: 753, 14dpt: 1489, 20dpt: GS 1cm + pęcherzyk żółtkowy, 29dpt: CRL 0.63mm i mamy 💗

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ