X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Polna IN VITRO
Odpowiedz

Polna IN VITRO

Oceń ten wątek:
  • Michalina 🍀 Debiutantka

Wysłany: 27 kwietnia, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paniwiosna wrote:
    Jakie bierzecie witaminy D3 ? . Biorę Vogantoletten 10000 j .m polecany przez lekarzy jako lek a nie suplement ale w składzie jest talk słyszałam aby lepiej tego preparatu nie brać ale wiecie też nie chce popadać w paranoje 🙈

Witamina D3 jako lek biorę różne preparaty obecnie ibuvit d3 .

• Ewelinamala Koleżanka

Wysłany: 27 kwietnia, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatkaagatka chyba jesteśmy na dość podobnym etapie 🤔u mnie 32 tc jak się czujesz? Już coraz bliżej 🙂

agatkaagatka lubi tę wiadomość

• agatkaagatka Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinamala wrote:
    Agatkaagatka chyba jesteśmy na dość podobnym etapie 🤔u mnie 32 tc jak się czujesz? Już coraz bliżej 🙂

30 tc 🙂 Aktualnie czuje się super fizycznie i psychicznie .Jedynie nie mogą spać po nocach nie wiem co mam ze sobą robić 🙈🤣 za to w dzień odsypiam.Jak Ty się czujesz?

Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔, ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
    2 x ivf
    FET❄️5.1.1.
    Czekamy na 🌈 dziewczynkę
‹‹ 160 161 162 163 164
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ