X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Polna IN VITRO
Odpowiedz

Polna IN VITRO

Oceń ten wątek:
  • agatkaagatka Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manka wrote:
    W nocy zostałam najszczęśliwszą osobą na świecie urodził się mój synek Felicjan ♥️

Powodzenia dziewczyny ♥️

Gratulacje i wszystkiego dobrego dla Was 😘

Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔, ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
    2 x ivf
    FET❄️5.1.1.
    Czekamy na 🌈 dziewczynkę
  • agatkaagatka Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynka wrote:
    Z jednej strony bardzo dobrze , że docent wrócił na oddział .Praktycznie większość moich koleżanek co zostaje po leczeniu niepłodności w klinice a lekarze nie mają praktyki w szpitalu przy drugiej ciąży decydują się na prowadzenie u dwóch lekarzy w tym jednego ze szpitala wszystko jest dobrze do momentu braku pobytów w szpitalu tutaj zaczynają się schody i generowanie dużego stresu.

Dokładnie a czas pokaże 🙂 Miałam już dwa pobyty na oddziale opieka była dobra ale trzeba walczyć o informację jesteś pod opieką wszystkich i tak naprawdę nikogo brakuje właśnie tego Twojego zaufanego lekarza tym bardziej jak ktoś jest po przejściach ,długim leczeniu niepłodności i to zaufanie do lekarzy nie jest takie łatwe

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:43

Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔, ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
    2 x ivf
    FET❄️5.1.1.
    Czekamy na 🌈 dziewczynkę
  • Dziewczynka Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatkaagatka wrote:
    Dokładnie a czas pokaże 🙂 Miałam już dwa pobyty na oddziale opieka była dobra ale trzeba walczyć o informację jesteś pod opieką wszystkich i tak naprawdę nikogo brakuje właśnie tego Twojego zaufanego lekarza tym bardziej jak ktoś jest po przejściach ,długim leczeniu niepłodności i to zaufanie do lekarzy nie jest takie łatwe

Jest też druga kwestia lekarze którzy zrezygnowali z pracy w szpitalu na rzecz samej pracy w klinice niepłodności po latach nie są ze wszystkim na bieżąco z nowymi trendami w położnictwie medycyna idzie do przodu i niestety gdzieś te zalecenia się rozmijają.

• OlgaW Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bhcg 1380 🙂

agatkaagatka, Sukienka, Michalina 🍀, Manka, Emfanka, Bezova, Dotipik lubią tę wiadomość

• Sukienka Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manka wrote:
    W nocy zostałam najszczęśliwszą osobą na świecie urodził się mój synek Felicjan ♥️

Powodzenia dziewczyny ♥️

Gratulacje 💐💐

IVF 2024 .
    4 ❄️❄️❄️❄️
    1 transfer bhcg 0,2
    2 transfer bhcg 330 ,720 ,1629 .
    19.02.2025 jest ♥️
  • Michalina 🍀 Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manka wrote:

Powodzenia dziewczyny ♥️

Gratulacje !

• Manka Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leżąc na Polnej sama byłam świadkiem podważenia decyzji lekarza prowadzącego jeżeli chodzi o CC i tutaj zależy jaką pozycję lekarz ma w szpitalu i co do powiedzenia .

Plus , że docent wrócił 🙂

• Emfanka Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OlgaW wrote:
    Bhcg 1380 🙂

Manka wrote:

Jakie cudowne wieści na koniec tygodnia!

Korzystajcie z pogody!!!!

🙍‍♂️88' 🙍‍♀️89'. 🐶😸😸

06.2022 💉 IVF krótki protokół
    2 zarodki - oba nieprawidłowe ❌

08.2022 💉 IVF krótki protokół
    4 zarodki - 1 prawidłowy

Biopsje endometrium - wykryte zapalenie - leczenie wlewami/antybiotykami

04.2023 transfer nieudany 💔

08.2023💔 naturals - poronienie samoistne w 4 tyg

03.2024 💔 naturals - ciąża pozamaciczna, laparoskopia - prawy jajowód usunięty

Zmiana kliniki

01.2025 💉 IVF krótki protokół
    5 zarodków ❄️❄️❄️❄️❄️

03.2025 laparoskopia zwiadowcza
    usunięcie lewego jajowodu z powodu wodniaka/koagulacja zalążków endometrium otrzewnego/usunięcie zrostów

04.2025
    ✅ wizyta kontrolna
    ⏳ustalenie daty transferu
    ⏳wyniki biopsji endometrium
  • Bezova Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

Manka, OlgaW - cieszę się Waszym szczęściem😍

‹‹ 158 159 160 161 162
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ