Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Manka wrote:W nocy zostałam najszczęśliwszą osobą na świecie urodził się mój synek Felicjan ♥️
Powodzenia dziewczyny ♥️
Gratulacje i wszystkiego dobrego dla Was 😘Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔, ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
Czekamy na 🌈 dziewczynkę -
Dziewczynka wrote:Z jednej strony bardzo dobrze , że docent wrócił na oddział .Praktycznie większość moich koleżanek co zostaje po leczeniu niepłodności w klinice a lekarze nie mają praktyki w szpitalu przy drugiej ciąży decydują się na prowadzenie u dwóch lekarzy w tym jednego ze szpitala wszystko jest dobrze do momentu braku pobytów w szpitalu tutaj zaczynają się schody i generowanie dużego stresu.
Dokładnie a czas pokaże 🙂 Miałam już dwa pobyty na oddziale opieka była dobra ale trzeba walczyć o informację jesteś pod opieką wszystkich i tak naprawdę nikogo brakuje właśnie tego Twojego zaufanego lekarza tym bardziej jak ktoś jest po przejściach ,długim leczeniu niepłodności i to zaufanie do lekarzy nie jest takie łatweWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:43
Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔, ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
Czekamy na 🌈 dziewczynkę -
agatkaagatka wrote:Dokładnie a czas pokaże 🙂 Miałam już dwa pobyty na oddziale opieka była dobra ale trzeba walczyć o informację jesteś pod opieką wszystkich i tak naprawdę nikogo brakuje właśnie tego Twojego zaufanego lekarza tym bardziej jak ktoś jest po przejściach ,długim leczeniu niepłodności i to zaufanie do lekarzy nie jest takie łatwe
Jest też druga kwestia lekarze którzy zrezygnowali z pracy w szpitalu na rzecz samej pracy w klinice niepłodności po latach nie są ze wszystkim na bieżąco z nowymi trendami w położnictwie medycyna idzie do przodu i niestety gdzieś te zalecenia się rozmijają. -
OlgaW wrote:Bhcg 1380 🙂
Manka wrote:W nocy zostałam najszczęśliwszą osobą na świecie urodził się mój synek Felicjan ♥️
Jakie cudowne wieści na koniec tygodnia!
Korzystajcie z pogody!!!!
🙍♂️88' 🙍♀️89'. 🐶😸😸
06.2022 💉 IVF krótki protokół
2 zarodki - oba nieprawidłowe ❌
08.2022 💉 IVF krótki protokół
4 zarodki - 1 prawidłowy
Biopsje endometrium - wykryte zapalenie - leczenie wlewami/antybiotykami
04.2023 transfer nieudany 💔
08.2023💔 naturals - poronienie samoistne w 4 tyg
03.2024 💔 naturals - ciąża pozamaciczna, laparoskopia - prawy jajowód usunięty
Zmiana kliniki
01.2025 💉 IVF krótki protokół
5 zarodków ❄️❄️❄️❄️❄️
03.2025 laparoskopia zwiadowcza
usunięcie lewego jajowodu z powodu wodniaka/koagulacja zalążków endometrium otrzewnego/usunięcie zrostów
04.2025
✅ wizyta kontrolna
⏳ustalenie daty transferu
⏳wyniki biopsji endometrium -