Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Paniwiosna wrote:Czy któraś z Was miała histeroskopie ? Mam polipy do usunięcia przed transferem to będzie mój drugi zabieg w życiu punkcja była pierwsza 🙈 Trochę się stresuje chociaż doc mi wytłumaczył co i jak .
Paniwiosna lubi tę wiadomość
-
Dotipik wrote:Tak:) histeroskopia na luzie, szybko sprawnie i na temat. Jak masz fundusze zrob prywatnie:) Kamerką wjeżdżają do środka i wszystko zobaczą co i jak. Proste działania:) Nie ma czego się obawiać.
Zdecydowałam się prywatnie 🙂Dotipik lubi tę wiadomość
-
Ja jestem po przyspieszonej wizycie myślałam, że to już koniec nagłe mnie zalało zrobił się krwiak więc dużo odpoczynku nospa ,zwiększony progesteron na chwilę obecną wszystko dobrze ciąża prawidłowo zagnieżdżona czekamy do kolejnej wizyty 🙂 ❤️
Udanej majówki dziewczyny 🙂Michalina 🍀, agatkaagatka, Dziewczynka, Manka lubią tę wiadomość
-
OlgaW wrote:Ja jestem po przyspieszonej wizycie myślałam, że to już koniec nagłe mnie zalało zrobił się krwiak więc dużo odpoczynku nospa ,zwiększony progesteron na chwilę obecną wszystko dobrze ciąża prawidłowo zagnieżdżona czekamy do kolejnej wizyty 🙂 ❤️
Udanej majówki dziewczyny 🙂
Buziaki 😘🍇♥️ -
OlgaW wrote:Ja jestem po przyspieszonej wizycie myślałam, że to już koniec nagłe mnie zalało zrobił się krwiak więc dużo odpoczynku nospa ,zwiększony progesteron na chwilę obecną wszystko dobrze ciąża prawidłowo zagnieżdżona czekamy do kolejnej wizyty 🙂 ❤️
Dużo odpoczynku i wszystkiego dobrego 🙂OlgaW lubi tę wiadomość
Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔, ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
Czekamy na 🌈 dziewczynkę -
Odpoczywaj.🙂
Też miałam krwiaki u mnie trochę to trwało bo ponownie się napełniały ale z czasem całkowicie zniknęły 🙂OlgaW lubi tę wiadomość
IVF 2024 .
4 ❄️❄️❄️❄️
1 transfer bhcg 0,2
2 transfer bhcg 330 ,720 ,1629 .
19.02.2025 jest ♥️ -
Dotipik wrote:Ojoj, to nóżki do góry:) oszczędzaj się i też wypoczywaj:) u mnie majówka będzie za intensywna, goście, robota itp. Chciałabym już iść na L4;)
Buziaki 😘🍇♥️
Dziękuję 🙂 Teraz jest zamiana ja całe święta zasuwałem,wszystko przygotowywałam, sprzątałam teraz mąż ma za zadanie przygotować dla gości chociaż po dzisiejszym dniu i telefonach co 5 minut z listą zakupów będzie zabawnie 🤣🤣 ja wypoczywam z książką i dobrym filmem. -