Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Emfanka wrote:Ja, po wizycie dla uspokojenia głowy
Maluch CRL 1,8 cm, serduszko bije
Idealnie z aplikacją Preglife 8 +2
W środę wizyta w klinice, pewnie jedna z ostatnichOby 🤞
No i zaczynam myśleć powoli co dalej
Zapisałam się do mojej ginekolog gdzie chcę prowadzić ciążę na 29.07 - z moim szczęściem idzie na urlop w sierpniu i wraca we wrześniu 🤦♀️ więc zrobię u niej pierwsze badanie - na prenatalne wezmę skierowanie, i we wrześniu na kolejną kontrolę....
Emfanka cieszę się razem z Tobą 🙂
Ps : długo się zastanawiałam gdzie dalej prowadzić ciążę również mam swoją Panią ginekolog jest bardzo empatyczna taka wiesz wizyta jak z przyjaciółką ale jednak wolę konkretną rękę doc B jego spokój opakowanie i po rozmowie z mężem stwierdziliśmy , że zostajemy dalej na prowadzeniaEmfanka lubi tę wiadomość
2019 -32 tc 👼💔💔 -
Zapisałam się do mojej ginekolog gdzie chcę prowadzić ciążę na 29.07 - z moim szczęściem idzie na urlop w sierpniu i wraca we wrześniu 🤦♀️ więc zrobię u niej pierwsze badanie - na prenatalne wezmę skierowanie, i we wrześniu na kolejną kontrolę....
Emfanka kolejny kroczek 🙂 cieszę się i wszystkiego dobrego dla Was 😘 Zosia jest coraz bardziej wymagająca i brak czasu aby zaglądać.Emfanka lubi tę wiadomość
Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔( zator i zawał łożyska) ,ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
🌈 Urodziła się Zosia w 36 tc z wagą 2850 g . -
Dominikaaa jak dobrze pamiętam Ciebie prowadzili hematologiczne lekarze z instytutu w Warszawie ? Jaki jest okres oczekiwania? W Poznaniu nie ma dobrych specjalistów od krzepnięcia czeka mnie kontrola za pół roku dzwoniłam do Krakowa i Prof Udas terminy praktycznie brak jest lista rezerwowych profesor mało przyjmuje .Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔( zator i zawał łożyska) ,ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
agatkaagatka wrote:Dominikaaa jak dobrze pamiętam Ciebie prowadzili hematologiczne lekarze z instytutu w Warszawie ? Jaki jest okres oczekiwania? W Poznaniu nie ma dobrych specjalistów od krzepnięcia czeka mnie kontrola za pół roku dzwoniłam do Krakowa i Prof Udas terminy praktycznie brak jest lista rezerwowych profesor mało przyjmuje .
Napiszę wszystko ma priv 🙂 Zgadza się dlatego chciałam rodzić w Warszawie i na końcówkę ciąży od doc przeszłam do Warszawy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca, 09:28
2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki jednojajowe ❤️
2024 urodziły się dziewczynki .
KONIEC STARAŃ -
U mnie 8 +1 🙂 Zrobiłam kartkę odstawienia accofilu odliczam ,skreślam jeszcze cztery dni tak mi ten lek dał w kość 🙈agatkaagatka, OlgaW, Emfanka lubią tę wiadomość
Endometrioza 4 stopień po operacji leczenie dr Janowiec.Trzy procedury ivf.
Transfer 11.06.2025
8.07.2025 jest ♥️
Sanco Pro czekamy na chłopca 🐻
12.08.2025 prenatalne ok -
Dominikaaa wrote:Napiszę wszystko ma priv 🙂 Zgadza się dlatego chciałam rodzić w Warszawie i na końcówkę ciąży od doc przeszłam do Warszawy.
Dziękuję 🙂Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔( zator i zawał łożyska) ,ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
Część dziewczyny 🙂
Emfanka ,Dziewczynka jesteśmy na podobnym etapie ciąży u mnie 8+ 5 moim prowadzącym dr T postanowiłam napisać miałyśmy transfer w podobnym czasie trzymam za Was kciuki ✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca, 06:32
Emfanka, Dziewczynka lubią tę wiadomość
-
C.B.3 wrote:Część dziewczyny 🙂
Emfanka ,Dziewczynka jesteśmy na podobnym etapie ciąży u mnie 8+ 5 moim prowadzącym dr T postanowiłam napisać miałyśmy transfer w podobnym czasie trzymam za Was kciuki ✊
Witamyi tez mocno trzymamy kciuki!!!
Ja od wczoraj umieram, migrena plus mdłości, dodatkowo w nocy nie mogę spać
Jeszcze mnie wszystko ciągnieDotipik, Dziewczynka lubią tę wiadomość
🙍♂️88' 🙍♀️89'. 🐶😸😸
06.2022 💉 IVF krótki protokół
2 zarodki - oba nieprawidłowe ❌
08.2022 💉 IVF krótki protokół
4 zarodki - 1 prawidłowy
Biopsje endometrium - wykryte zapalenie - leczenie wlewami/antybiotykami
04.2023 transfer nieudany 💔
08.2023💔 naturals - poronienie samoistne w 4 tyg
03.2024 💔 naturals - ciąża pozamaciczna, laparoskopia - prawy jajowód usunięty
Zmiana kliniki
01.2025 💉 IVF krótki protokół
5 zarodków ❄️❄️❄️❄️❄️
03.2025 laparoskopia zwiadowcza
usunięcie lewego jajowodu z powodu wodniaka/koagulacja zalążków endometrium otrzewnego/usunięcie zrostów
❄️ 5.1.1 transfer 9.06
beta 9 dpt - 87,1 beta 11 dpt - 320 beta 14 dpt - 1168 (dla kliniki), beta 15 dpt - 1725, beta 16dpt - 3350
✅ 02.07 mamy serduszko
✅ 18.07 - USG kontrolne CRL 1,8 cm ❤️
✅ 31.07 - SANCO prawidłowe - będzie 🩵
⏳13.08 - prenatalne -
Emfanka wrote:Witamy
i tez mocno trzymamy kciuki!!!
Jeszcze mnie wszystko ciągnie
Niby w tym tygodniu jest najwyższe stężenie hormonu bhcg objawy właśnie mogą być najsilniejsze chodziłam do pracy w piątek pierwszy raz pół dnia musiałam siedzieć w WC z głową w dół czas na L4 samopoczucie również średnie ciągnięcia o których piszesz nie mogę za długo siedzieć inaczej zaczyna ciągnąć całe podbrzusze . -
Emfanka wrote:Witamy
i tez mocno trzymamy kciuki!!!
Jeszcze mnie wszystko ciągnie
Emfanka damy radę ✊🙂
U mnie po wizycie u doc bobas rośnie prawidłowo ale zrobiły się aż trzy krwiaki 🙈 na chwilę obecną bez objawów jeden daleko od ciąży bez wpływu pozostałe dwa dość spore już tak do następnej wizyty za tydzień nospa i relanium zobaczymy w jaką stronę to pójdzie mam się na maxa oszczędzać .Maja93, Michasia🌸 lubią tę wiadomość
Endometrioza 4 stopień po operacji leczenie dr Janowiec.Trzy procedury ivf.
Transfer 11.06.2025
8.07.2025 jest ♥️
Sanco Pro czekamy na chłopca 🐻
12.08.2025 prenatalne ok -
Dziewczynka wrote:Emfanka damy radę ✊🙂
U mnie po wizycie u doc bobas rośnie prawidłowo ale zrobiły się aż trzy krwiaki 🙈 na chwilę obecną bez objawów jeden daleko od ciąży bez wpływu pozostałe dwa dość spore już tak do następnej wizyty za tydzień nospa i relanium zobaczymy w jaką stronę to pójdzie mam się na maxa oszczędzać .
Oby!
Ja w środę poprosze o pierwsze zwolnienie na tydzień... Bo nie jestem w stanie wysiedzieć jednak przy komputerze🙍♂️88' 🙍♀️89'. 🐶😸😸
4 zarodki - 1 prawidłowy
Zmiana kliniki
5 zarodków ❄️❄️❄️❄️❄️
usunięcie lewego jajowodu z powodu wodniaka/koagulacja zalążków endometrium otrzewnego/usunięcie zrostów
❄️ 5.1.1 transfer 9.06
beta 9 dpt - 87,1 beta 11 dpt - 320 beta 14 dpt - 1168 (dla kliniki), beta 15 dpt - 1725, beta 16dpt - 3350
✅ 02.07 mamy serduszko
⏳13.08 - prenatalne -
Dziewczynka wrote:Emfanka damy radę ✊🙂
U mnie po wizycie u doc bobas rośnie prawidłowo ale zrobiły się aż trzy krwiaki 🙈 na chwilę obecną bez objawów jeden daleko od ciąży bez wpływu pozostałe dwa dość spore już tak do następnej wizyty za tydzień nospa i relanium zobaczymy w jaką stronę to pójdzie mam się na maxa oszczędzać .
W tam razie wypoczywaj 🙂 -
Emfanka wrote:Oby!
Ja w środę poprosze o pierwsze zwolnienie na tydzień... Bo nie jestem w stanie wysiedzieć jednak przy komputerze
Dacie radę ✊
U mnie wymioty i nudności do 17 tc praktycznie ten czas wycięty z życiorysu okresami miałam serdecznie dosyć potem zaczęłam czuć się bardzo dobrze docent na każdej wizycie powtarzał aby łapać takie dni cieszyć się może być różnie na dalszym etapie łącznie z samopoczuciem .Emfanka wierzę , że nadejdą dni lepszego samopoczucia teraz zadbaj o siebie 😘Emfanka lubi tę wiadomość
-
Emfanka wrote:Oby!
Ja w środę poprosze o pierwsze zwolnienie na tydzień... Bo nie jestem w stanie wysiedzieć jednak przy komputerze
Emfanka czasami wystarczy zwolnić tempo L4 to dobry pomysł życzę dużo siłOna39 lat .On 40 lat
endometrium główny problem pomogły wlewy z osocza.
3 x ivf 3 transfer udany 🙂 -
C.B.3 wrote:Część dziewczyny 🙂
Emfanka ,Dziewczynka jesteśmy na podobnym etapie ciąży u mnie 8+ 5 moim prowadzącym dr T postanowiłam napisać miałyśmy transfer w podobnym czasie trzymam za Was kciuki ✊
Powodzenia 🙂Ona39 lat .On 40 lat
endometrium główny problem pomogły wlewy z osocza.
3 x ivf 3 transfer udany 🙂 -
Cześć, próbowałam przekopać wątek, ale jest tego zbyt dużo.
Czy możecie mi wskazać u jakich lekarzy na Polnej się leczycie i jak wrażenia? Chyba że macie moc dobrej pamięci i jesteście w stanie mnie przekierować do któreś strony wątku?🤶 29l.
Temat dziecko od 02.2023, starania ciągłe od 5.2024 r.
🩷IO, otyłość, [06.2023 miomektomia/laparotomia 5x7cm], choroba Gravesa-Basedowa
💊Thyrozol, Propranolol WZF, Glucophage, Euthyrox 50, suple
🎅34 l.
💙54,85 mln/ml, A+B 33,52%, morfo 0% ⬇️
💊Co-Prestarium Initio, Fertisim, suple
▫️to nieskończoność nabiera ostrości▫️ -
AnMiPe wrote:Cześć, próbowałam przekopać wątek, ale jest tego zbyt dużo.
Czy możecie mi wskazać u jakich lekarzy na Polnej się leczycie i jak wrażenia? Chyba że macie moc dobrej pamięci i jesteście w stanie mnie przekierować do któreś strony wątku?
Część.Zapraszam na priv wcześniej leczyłam się w Medart teraz na Polnej opiszę jedno i drugie miejsce zostawiając decyzję do wyboru .AnMiPe lubi tę wiadomość
-
AnMiPe wrote:Cześć, próbowałam przekopać wątek, ale jest tego zbyt dużo.
Czy możecie mi wskazać u jakich lekarzy na Polnej się leczycie i jak wrażenia? Chyba że macie moc dobrej pamięci i jesteście w stanie mnie przekierować do któreś strony wątku?
Ja jestem obecnie u doc JWB - i jestem baardzo zadowolonaW sumie jak Mama_Hani przeszłam z Medart. Jak co pisz priv
Miałam styczność z doc T. (robił mi jedno czy dwa badania - też wszystko w porządku).
Ogólnie na plus również wszystkie Położne
🙍♂️88' 🙍♀️89'. 🐶😸😸
4 zarodki - 1 prawidłowy
Zmiana kliniki
5 zarodków ❄️❄️❄️❄️❄️
❄️ 5.1.1 transfer 9.06
✅ 02.07 mamy serduszko
⏳13.08 - prenatalne -
Emfanka wrote:Ja jestem obecnie u doc JWB - i jestem baardzo zadowolona
W sumie jak Mama_Hani przeszłam z Medart. Jak co pisz priv
Miałam styczność z doc T. (robił mi jedno czy dwa badania - też wszystko w porządku).
Ogólnie na plus również wszystkie Położne
Emfanka to nie jest jakiś atak czy coś chodzi o tytuły naukowe opowiem swoje doświadczenie .Na Polnej docenta ma tylko Doc Brązert i Ożegowska reszta ma dr .n .m kiedyś nie zwracałam na to uwagi leżąc w ciąży z córką jeden profesor zjechał za zwracanie się Panie doktorze jak trafiłam na dr Brązerta jeszcze nie miał docent powiedziałam do Niego Panie Profesorze poprostu się uśmiechnął powiedział jeszcze nie może kiedyś.Lekarze są różni niektórzy bardzo mocno przywiązują do tytułów i potem mogą być nieprzyjemności 🙈