Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Emfanka wrote:Na sali są dostępne laktatory- polecam z nich skorzystać super na rozkręcenie laktacji.
Ja dopiero na wyjście ze szpitala kupiłam laktator do domu, ponieważ nie wiedziałam jak w ogóle będzie. Jutro ma przyjść…
A w ogóle tak mi się laktacja w szpitalu rozkręciła, że w ostatni dzień już z piersi karmiłam, tylko ja używam nakładek, ponieważ Igi nie jest w stanie brodawki złapać. Kupiliśmy w razie w MM by dokarmiać, ale na razie stoi nie ruszone.
Jestemy po wizycie położnej, na szczęście przybiera na wadze, oby tak dalej. Żółtaczka w toku plus zaczęło nam jedno oczko ropieć 😭 ogólnie widzimy od samego początku delikatnie lewe oczko mniej się otwiera, ale w szpitalu mówili, że się wyrówna. Teraz zaczęło ropieć, więc to pewnie kanalik łzowy. Jak nie przejdzie to w poniedziałek po wizycie położnej pójdziemy do lekarza.
Ogólnie położna powiedziała, że wszystko w porządku i będzie dobrze
próbuję też siebie przekonać…
Dziękuję 🙂
Z każdym tygodniem będzie coraz lepiej 💪💪 -
AniaAniaAnia🙂🙂🙂 wrote:PaniWiosna jak sie czujesz?
Dziękuję, że pytasz🙂 Fizycznie już słabo dużo śpię został dobry miesiąc dziewczyny równo rosną czekają nas najcięższe tygodnie . Wszystkiego dobrego dla was
Dziewczynka lubi tę wiadomość
-
My już jesteśmy na oddziele 🙂
Emfanka dużo sił ake teraz już bedzie tylko lepiej Ignaś jest cały i zdrowy na świecie 🙂
Tłusty czwartek🍩🍩🍩🍩 przyjemności
Emfanka lubi tę wiadomość
Endometrioza 4 stopień po operacji leczenie dr Janowiec.Trzy procedury ivf.
Transfer 11.06.2025
8.07.2025 jest ♥️
Sanco Pro czekamy na chłopca 🐻 -
Biobio3 wrote:Dziewczynka ✊️✊️
Ja też jestem po hematologu u mnie skromnie zjadłam dwa początki 🤪 pozostaje czekać
Za Ciebie również trzynam kciuki 🙂
Oficjalnie doc Brązert wrócił do ciężarnych 🙂Endometrioza 4 stopień po operacji leczenie dr Janowiec.Trzy procedury ivf.
Transfer 11.06.2025
8.07.2025 jest ♥️
Dziewczynka wrote:Za Ciebie również trzynam kciuki 🙂
Oficjalnie doc Brązert wrócił do ciężarnych 🙂
Kolejną wizytę mam już u doc 🙂 Wczoraj dzwoniłam i sie pytałam Panie mówiły, że zaczął przyjmować ciężarne więc już normalnie ewentualnie jesli stan zdrowia docenta się pogorszy ale nie sadzą wszystko wraca na swoje tory -
Wiktoria● wrote:Kolejną wizytę mam już u doc 🙂 Wczoraj dzwoniłam i sie pytałam Panie mówiły, że zaczął przyjmować ciężarne więc już normalnie ewentualnie jesli stan zdrowia docenta się pogorszy ale nie sadzą wszystko wraca na swoje tory
Dosłownie z 10 dni temu zaakceptowałam fakt w 100% , że doc nie wróci do końca mojej ciąży ale się zaskoczyłam 🙂 -
Paniwiosna wrote:Dosłownie z 10 dni temu zaakceptowałam fakt w 100% , że doc nie wróci do końca mojej ciąży ale się zaskoczyłam 🙂
My z doc jeszcze się nie widzieliśmy fizycznie akurat miałam trasfer jak zaczął mieć problemy zdrowotne kontakt sms w sprawie leków tym bardziej nie mogę się doczekać wizyty 🙂 -
Wiktoria● wrote:My z doc jeszcze się nie widzieliśmy fizycznie akurat miałam trasfer jak zaczął mieć problemy zdrowotne kontakt sms w sprawie leków tym bardziej nie mogę się doczekać wizyty 🙂
Również się załapie na samej końcówce 🙂 -
Wiktoria● wrote:Kolejną wizytę mam już u doc 🙂 Wczoraj dzwoniłam i sie pytałam Panie mówiły, że zaczął przyjmować ciężarne więc już normalnie ewentualnie jesli stan zdrowia docenta się pogorszy ale nie sadzą wszystko wraca na swoje tory
Najważniejsze, że wrócił do pełni sił 🙂🙂 Dla wszystkich nie była to łatwa sytuacja ale z happy endem 🙂Endometrioza 4 stopień po operacji leczenie dr Janowiec.Trzy procedury ivf.
Transfer 11.06.2025
8.07.2025 jest ♥️
Dziewczynka jsk tam w szpitalu ? U mnie ktg płaskie skurczy brak 😅 chociaż ostatnio się pisały może dotrwamy do 39 tc od strony hematologa optymalnie do 39 tc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego, 11:13
-
Biobio3 wrote:Dziewczynka jsk tam w szpitalu ? U mnie ktg płaskie skurczy brak 😅 chociaż ostatnio się pisały może dotrwamy do 39 tc od strony hematologa optymalnie do 39 tc
Dzisiaj włączyli drugi kek na nadciśnienie jeśli bedzie stabilnie cc przyszły czwartek 🙂 W szpitalu dobrze fajne dziewczyny na sali jedynie muszę poprosić męża o rogala nie zabrałam a muszę mieć między nogami .Endometrioza 4 stopień po operacji leczenie dr Janowiec.Trzy procedury ivf.
Transfer 11.06.2025
8.07.2025 jest ♥️
Dziewczynka ✊️🍀
Dzisiaj byłam na pobraniu w CMU też Panie mówiły ,że doc zaczyna przyjmować ciężarne tylko nie wiem jak z przyszłym tygodniem ( urlop ) zaczynają się ferie ostatni tydzień nie ma prof B i dr M .
Wiktoria kiedy masz drugie badanie prenatalne ? Jesteśmy na podobnym etapie może "spotkamy " się we wtorek ? -
Login wrote:Dziewczynka ✊️🍀
Dzisiaj byłam na pobraniu w CMU też Panie mówiły ,że doc zaczyna przyjmować ciężarne tylko nie wiem jak z przyszłym tygodniem ( urlop ) zaczynają się ferie ostatni tydzień nie ma prof B i dr M .
Wiktoria kiedy masz drugie badanie prenatalne ? Jesteśmy na podobnym etapie może "spotkamy " się we wtorek ?
Tak we wtorek 🙂 Pani doc jest raz w tygodniu pewnie będziemy się spotykać 🙂
Jak się czujesz ?
Login lubi tę wiadomość
-
Dziewczynka wrote:Dzisiaj włączyli drugi kek na nadciśnienie jeśli bedzie stabilnie cc przyszły czwartek 🙂 W szpitalu dobrze fajne dziewczyny na sali jedynie muszę poprosić męża o rogala nie zabrałam a muszę mieć między nogami .
✊️
U mnie jest rogal i poduszka 😅🙈 sama końcówka mega ciężka -
Login wrote:Ostatnio bardzo dobrze minęły nudności i wymioty siły wróciły nie mogę narzekać. Jak u Was?
Od poczatku ciąży do dnia dzisiejszego bardzo dobrze jedynie kwestie rozciągania zaczyna przychodzić lekki stres jak to będzie z szyjką chociaż doc jeszcze przed ciążą mówił, że nie wiemy jak zachowa sie szyjką w kolejnej ciąży był poród SN ,10 cm rozwarcia wpływ hormonów itd zobaczymy czy sytuacja się powtorzy .Wkręciłam się w seriale Ołowiane Dzieci sztos . -
Wiktoria● wrote:Od poczatku ciąży do dnia dzisiejszego bardzo dobrze jedynie kwestie rozciągania zaczyna przychodzić lekki stres jak to będzie z szyjką chociaż doc jeszcze przed ciążą mówił, że nie wiemy jak zachowa sie szyjką w kolejnej ciąży był poród SN ,10 cm rozwarcia wpływ hormonów itd zobaczymy czy sytuacja się powtorzy .Wkręciłam się w seriale Ołowiane Dzieci sztos .
Trzymam kciuki🙂
Sporo osób poleca w tym moja urofizjo jutro zobaczę 🙂
Wiktoria● lubi tę wiadomość