Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Malwina02 wrote:Dziewczyny trochę inne pytanie macie do polecenia pianki brązujące albo jakiś balsam ale bez tego słynnego zapachu jestem tak wrażliwa na zapachy perfumy od razy idę wymiotować 🫣 gotowane mieso do dnia dzisiejszego dosłownie padlina nie wiem czy kiedykolwiek zjem mięso 🫣
Używam z tej serii również olejek do twarzy czy mgiełkę. Pianka u mnie z 4 znaczeniami przy bardzo jasnej karnacki bym zaczęła od 3 .Osobiście nie używam oliwkowego odcienia. Pozostałe dwa pozłacana pompka
https://tanexpert24.pl/pl/14-pianki-samoopalajaceWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 19:55
-
Login wrote:Witajcie dziewczyny 😊 Na chwilę zniknęłam ale mięliśmy zawirowania zdrowotne troche konsultacji ,niepewności, stresu ale już wiemy na czym stoimy i możemy działać niedługo wchodzimy w trzeci trymest coraz bliżej 🙂 Również mam dzisiaj wizyte ciążową 🙂
Bezova ✊️💞
✊️ za pozostałe dziewczyny
Miłego dnia 🙂
Ostatnio myślałam co u Was słychać .Jak się czujesz? -
Bezova wrote:Obraz w USG wygląda bardzo dobrze 🥹🥹🥹 chyba nikt się tego nie spodziewał. Pani profesor razem z dr Kampioni dokonały czegoś wielkiego. Narazie nie wolno mi wstać nawet do łazienki ale mogę tak miesiącami byle wszystko się szczęśliwie skończyło. Dziewczyny dziękuję za Wasze wsparcie 🩷 Gdyby nie prośby dr Joanny nikt by się zabiegu nie podjął. Jestem wdzięczna światu że spotkałam ją na swojej drodze.
🥰 Walczycie o kolejne tygodnie powodzenie ✊️Czekamy na synka 💙
23tc szew ratunkowy
37 tc ściągnięcie szwu
37+2 Antoni 3510 g, grudzień 2025 -