X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Polna IN VITRO
Odpowiedz

Polna IN VITRO

Oceń ten wątek:
  • Wiktoria● Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwina02 wrote:
    Dziewczyny trochę inne pytanie macie do polecenia pianki brązujące albo jakiś balsam ale bez tego słynnego zapachu jestem tak wrażliwa na zapachy perfumy od razy idę wymiotować 🫣 gotowane mieso do dnia dzisiejszego dosłownie padlina nie wiem czy kiedykolwiek zjem mięso 🫣

Używam z tej serii również olejek do twarzy czy mgiełkę. Pianka u mnie z 4 znaczeniami przy bardzo jasnej karnacki bym zaczęła od 3 .Osobiście nie używam oliwkowego odcienia. Pozostałe dwa pozłacana pompka

https://tanexpert24.pl/pl/14-pianki-samoopalajace

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 19:55

Ona 31 lat On 33 lata
    PCOS,zespół APS,2x poronienia 8 /9 tc
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 8.04.2026 ⏳
    preg.png
  • Wiktoria● Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Login wrote:
    Witajcie dziewczyny 😊 Na chwilę zniknęłam ale mięliśmy zawirowania zdrowotne troche konsultacji ,niepewności, stresu ale już wiemy na czym stoimy i możemy działać niedługo wchodzimy w trzeci trymest coraz bliżej 🙂 Również mam dzisiaj wizyte ciążową 🙂

Bezova ✊️💞

✊️ za pozostałe dziewczyny

Miłego dnia 🙂

Ostatnio myślałam co u Was słychać .Jak się czujesz?

Ona 31 lat On 33 lata
    PCOS,zespół APS,2x poronienia 8 /9 tc
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 8.04.2026 ⏳
    preg.png
  • OlgaW Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova wrote:
    Obraz w USG wygląda bardzo dobrze 🥹🥹🥹 chyba nikt się tego nie spodziewał. Pani profesor razem z dr Kampioni dokonały czegoś wielkiego. Narazie nie wolno mi wstać nawet do łazienki ale mogę tak miesiącami byle wszystko się szczęśliwie skończyło. Dziewczyny dziękuję za Wasze wsparcie 🩷 Gdyby nie prośby dr Joanny nikt by się zabiegu nie podjął. Jestem wdzięczna światu że spotkałam ją na swojej drodze.

🥰 Walczycie o kolejne tygodnie powodzenie ✊️

Czekamy na synka 💙
    23tc szew ratunkowy
    37 tc ściągnięcie szwu
    37+2 Antoni 3510 g, grudzień 2025
‹‹ 342 343 344 345 346
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ