Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Login wrote:Coraz ciężej ale w miarę ok jestem już po ostatniej wizycie u doc ,wczoraj nefrolog od pon po długim weekendzie szpital Lutycka w 37 cc 🙂 Trochę walczymy z ciśnieniem z hipertensjologiem coraz wyższe ale zmiana leków pomogła 🙂
Powodzenia ja byłam bardzo zadowolona poradzili sobie tym bardziej że jestem na leku na nadciśnienie które nie stosuje się standardowo ze względu na dostępność i jestem na fraxiparine clexana nie służy mi dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca, 12:36
Login, Słoneczko🌼, Maja93, agatkaagatka, ewelina_30, Ewelinamala lubią tę wiadomość
Hania🧑 6 lat ivf
14.10.2025 7+3 jest ♥️
18.11.2025 pierwsze badanie prenatalne test panorama 💙 Staś
Zostały ❄️❄️
Maj 2026 CC Staś
2027 powrót po ostatnie zarodki⏳️
Zawsze jest miejsce na cud 🌺 -
Login wrote:Coraz ciężej ale w miarę ok jestem już po ostatniej wizycie u doc ,wczoraj nefrolog od pon po długim weekendzie szpital Lutycka w 37 cc 🙂 Trochę walczymy z ciśnieniem z hipertensjologiem coraz wyższe ale zmiana leków pomogła 🙂
Powodzenia ❤️ U mnie również Lutucka 🙂
Login, Dziewczynka, ewelina_30, agatkaagatka lubią tę wiadomość
-
Mama_Hani wrote:Powodzenia ja byłam bardzo zadowolona poradzili sobie tym bardziej że jestem na leku na nadciśnienie które nie stosuje się standardowo ze względu na dostępność
Dziękuję 🙂 Zobaczymy wspólna decyzja nefrologa i ginekologa 🙂
Dziewczynka, ewelina_30 lubią tę wiadomość
-
I dziś 28 ❤️ statystyka jest już bardziej po naszej stronie ❤️ Udało mi się wybłagać 3 prenatalne u doc. Szpery w szpitalu. Wszystko w porządku, Emilka miała w poniedziałek 1170g ☺️ Wczoraj rozmawiałam z koleżanką neonatolog, mówiła że dobrze byłoby wytrzymać jeszcze 2-4 tygodnie. Nie dopuszczam innej opcji. Zmieniłam pokój, bo ciężko było wytrzymać w cieplejsze dni nawet z wentylatorem. Z drugiej strony budynku wydaje się być lepiej ale przy upałach pewnie wszędzie będzie źle. No i pierwszy raz tak bardzo nie mogłam wytrzymać ze współlokatorką 🙈 a też miała perspektywę długiego pobytu i wyłącznie leżenia.. W przyszłym tygodniu będę się szczepić na RSV, oby Emilka zdążyła skorzystać.Emfanka wrote:Bezova zobacz już 27 tydzień 😍
Z każdym coraz lepiej dla Emilki 😍
My mieliśmy kilka dni temu sesję domowa i nie żałuję 😍 mamy cudowną pamiątkę
Jak tylko wyjdziemy ze szpitala chyba też się rozejrzę za sesją domową albo jakiś ładny plener. Nie udało się w ciąży to chociaż tak. -
Mama-Hani tutaj będzie szybkiej podasz mi proszę na priv jeszcze raz nr telefonu coś mi sie podziało z tel i kontaktami 🙈 Dzięki
Mama_Hani lubi tę wiadomość
👩🦰32 l 👨🦰32 l
Ivf
08.09.2025 ♥️♥️ 1k2o
27.01.2026 1306 g i 1280g
9.03.3026 ostatnia wizyta
11.03.2026 przyjęcie do szpitala
13.03.2026 Zosia 🐼2310 g Celina 🐼2402 g 36+0 -
Bardzo długo mnie tutaj nie było ..... , Martulek jeśli podczytujecie pozdrowienia dla Was i bobasów wszystkoego dobrego 😘2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki jednojajowe ❤️
2024 urodziły się dziewczynki . -
Dziewczyny ja z takim pytaniem jaki polecacie magnez ?
-
Słoneczko🌼 wrote:Dziewczyny ja z takim pytaniem jaki polecacie magnez ?
https://zapodaj.net/plik-7Bsh79LLKX
Słoneczko🌼 lubi tę wiadomość
-
Wiktoria● wrote:
Tak jeszcze dodam od siebie u niektórych osób m cytrynian magnezu powoduje problemy z żołądkiem większe dawki warto zmienić np na glicynian .Kiedyś polecany pueria nie jestem pewna na przykładzie kwasu foliowego niby napisane czysty folian niestety w składzie dodana zła forma .
Słoneczko🌼, Wiktoria● lubią tę wiadomość
Hania🧑 6 lat ivf
14.10.2025 7+3 jest ♥️
Zostały ❄️❄️
Maj 2026 CC Staś
Login jutro ostati dzień w domu w dwójke 🙂 Życzę pięknego dnia 🙂 Przepraszam dzisiaj piątek dopiero 🙈my mamy chrzciny w weekend odezwę się po weekendzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca, 22:32
Bezova lubi tę wiadomość
-
Login korzystajcie z ostatnich chwil tylko w dwójkę 🙂
My spędziliśmy dzień na grach planszowych i ulubionych zabawach córki potem ekipa z pracy zrobiła mi niespodziankę i podsumowaniem 6 lat w formie filmów kolejny etap się zakończył i zaczął nowy .
Bezova lubi tę wiadomość
Hania🧑 6 lat ivf
14.10.2025 7+3 jest ♥️
Zostały ❄️❄️
Maj 2026 CC Staś
Ewelinamala wrote:Mama-Hani ogólnie te dwie formy magnezu czymś się różnią ?
Tutaj głównie chodzi o problemy z żołądkiem cytrynian magnezu szczególnie w większych dawkach może powodować podrażnienia żołądka w ciąży czesto mamy nudności, zgage może pojawić się refluks i takie błędne koło łagodniejszą formą dla żołądka jest glicynian / di magnezu .Przy nadcisnieniu ochronie na serce tauryniam magnezu również u osób narażonych na stres ( taurynian w ciąży nie nie ma jednoznacznych badan)Hania🧑 6 lat ivf
14.10.2025 7+3 jest ♥️
Zostały ❄️❄️
Maj 2026 CC Staś
Zawsze jest miejsce na cud 🌺