SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Polna IN VITRO
Odpowiedz

Polna IN VITRO

Oceń ten wątek:
  • Murena96 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja z takim pytaniem
    Oboje z mężem mamy skierowanie na Polna do poradni niepłodności. Ale mąż niestety będzie wtedy w trasie i jego wizytę odwołałam a swoją zostawiłam bo terminy dopiero po nowym roku gdybym chciała przełożyć obie a nie ma kalendarza jeszcze.
    Myślicie że nas przyjmą jak pójdę sama? I jak potem z jego wizytami jeśli będą potrzebne? Będzie musiał czekać w tej długiej kolejce?

Starania od 03.2025
    Drożność jajowodów - lewy niedrożny
    AMH 2,32
    Żelazo 46
    Ferrytyna 25

Badanie nasienia
    Koncentracja 34,38 mln ✅
    Ruch całkowity 44,24 ✅
    Plemniki żywe 50% 🔻
    Plemniki o prawidłowej budowie 1% 🔻
  • agatkaagatka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Murena96 wrote:
    Dziewczyny ja z takim pytaniem
    Oboje z mężem mamy skierowanie na Polna do poradni niepłodności. Ale mąż niestety będzie wtedy w trasie i jego wizytę odwołałam a swoją zostawiłam bo terminy dopiero po nowym roku gdybym chciała przełożyć obie a nie ma kalendarza jeszcze.
    Myślicie że nas przyjmą jak pójdę sama? I jak potem z jego wizytami jeśli będą potrzebne? Będzie musiał czekać w tej długiej kolejce?

Osobiście nigdy nie byłam w poradni to co słyszałam od koleżanki i ja bym zrobiła zabierz ze sobą wszystkie wyniki męża do przejrzenia dla lekarza i zapytaj jaki dalszy plan dla męża koleżanka zaczynała u dr Joanny w poradni ogólnie słaba jest organizacja poradni na Polnej ostatecznie przeszła do dr Joanny prywatnie zobaczycie jak Wam będzie. Od jakiegoś czasu również dr Trzcińskiego przyjmuje z tego co słyszałam. Życzę powodzenia

Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔( zator i zawał łożyska) ,ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
    2 x ivf
    FET❄️5.1.1.
    🌈 Urodziła się Zosia przez CC 36 tc z wagą 2850 g 05.06.2025.
    10.09.2026🟰
    11.09 bhcg ⏳️
  • agatkaagatka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinamala mam nadzieję, że wypad do zoo 🙂był udany my z Zosią również lubimy 🙂

Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔( zator i zawał łożyska) ,ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
    2 x ivf
    FET❄️5.1.1.
    🌈 Urodziła się Zosia przez CC 36 tc z wagą 2850 g 05.06.2025.
    10.09.2026🟰
    11.09 bhcg ⏳️
‹‹ 400 401 402 403 404
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ