Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja z takim pytaniem
Oboje z mężem mamy skierowanie na Polna do poradni niepłodności. Ale mąż niestety będzie wtedy w trasie i jego wizytę odwołałam a swoją zostawiłam bo terminy dopiero po nowym roku gdybym chciała przełożyć obie a nie ma kalendarza jeszcze.
Myślicie że nas przyjmą jak pójdę sama? I jak potem z jego wizytami jeśli będą potrzebne? Będzie musiał czekać w tej długiej kolejce?Starania od 03.2025
Drożność jajowodów - lewy niedrożny
AMH 2,32
Żelazo 46
Ferrytyna 25
Badanie nasienia
Koncentracja 34,38 mln ✅
Ruch całkowity 44,24 ✅
Plemniki żywe 50% 🔻
Plemniki o prawidłowej budowie 1% 🔻 -
Murena96 wrote:Dziewczyny ja z takim pytaniem
Oboje z mężem mamy skierowanie na Polna do poradni niepłodności. Ale mąż niestety będzie wtedy w trasie i jego wizytę odwołałam a swoją zostawiłam bo terminy dopiero po nowym roku gdybym chciała przełożyć obie a nie ma kalendarza jeszcze.
Myślicie że nas przyjmą jak pójdę sama? I jak potem z jego wizytami jeśli będą potrzebne? Będzie musiał czekać w tej długiej kolejce?
Osobiście nigdy nie byłam w poradni to co słyszałam od koleżanki i ja bym zrobiła zabierz ze sobą wszystkie wyniki męża do przejrzenia dla lekarza i zapytaj jaki dalszy plan dla męża koleżanka zaczynała u dr Joanny w poradni ogólnie słaba jest organizacja poradni na Polnej ostatecznie przeszła do dr Joanny prywatnie zobaczycie jak Wam będzie. Od jakiegoś czasu również dr Trzcińskiego przyjmuje z tego co słyszałam. Życzę powodzeniaStarania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔( zator i zawał łożyska) ,ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
🌈 Urodziła się Zosia przez CC 36 tc z wagą 2850 g 05.06.2025.
10.09.2026🟰
11.09 bhcg ⏳️ -
Ewelinamala mam nadzieję, że wypad do zoo 🙂był udany my z Zosią również lubimy 🙂Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔( zator i zawał łożyska) ,ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
🌈 Urodziła się Zosia przez CC 36 tc z wagą 2850 g 05.06.2025.
10.09.2026🟰
11.09 bhcg ⏳️ -