X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Poszukiwany dobry ginekolog w małopolskim/śląskim !!
Odpowiedz

Poszukiwany dobry ginekolog w małopolskim/śląskim !!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, przepraszam jeśli robię powtórkę tematu, ale potrzebuje pomocy, i to szybkiej ! Zadzwoniłam dziś do mojej lekarki prowadzącej umówić się na ocenę owu, a tu niespodzianka, pani doktor na l4 przez najbliższe kilkanaście miesięcy ! W okolicy lekarze, że tak to ujme, masakra i potrzebuje kogoś godnego polecenia, kogoś kto się zna na PCOS i mi pomoże. Okolice Andrychów-Oświęcim-Wadowice, ewentualnie Bielsko-Biała. Jescze raz przepraszam, ale naprawdę mam za mało czasu żeby przeszukiwać forum, muszę iść na wizytę za kilka dni. Proszę, pomóżcie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wojciech Kluszczyk - Wodzisław Śląski, ale to nieco dalej od Twoich miejscowości.

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W BB jest gyncentrum. Monitoring 80zł.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • vioris Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znam tylko świetnego z Katowic.

f2w33e3k1gzh6o5u.png
    21 lipca 2014 - Igorek 8tc [*]
    IVF GC Transfer zarodka 8A :) jest <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ