Późna implantacja ?
-
Cześć dziewczyny, czy znacie przypadek, że 12dpo beta była ujemna, a ciąża jednak była? Byłam na USG 19.09 i było widoczne ciałko żółte, na becie byłam 30.09 i była ujemna, a ja czuję się dziwnie. Kręci mi się w głowie i mdli mnie, ale może to skutki uboczne Duphastonu? Myślicie, że jest jeszcze jakaś szansa czy już po temacie?
-
Trottin wrote:Cześć dziewczyny, czy znacie przypadek, że 12dpo beta była ujemna, a ciąża jednak była? Byłam na USG 19.09 i było widoczne ciałko żółte, na becie byłam 30.09 i była ujemna, a ja czuję się dziwnie. Kręci mi się w głowie i mdli mnie, ale może to skutki uboczne Duphastonu? Myślicie, że jest jeszcze jakaś szansa czy już po temacie?
Skutki uboczbe duphastonu i psychika. 12 dpo beta powinna byc okolo 40-60. Zawroty glowy moga byc z infekcjiTrottin lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny,
przygotowuję pracę badawczą w dziedzinie Psychologii. W badaniach skupiam się na tym, co wpływa na kondycję emocjonalną kobiet przystępujących do procedury in vitro, aby ustalić jak najbardziej efektywnie wspierać emocjonalnie grupę kobiet leczących się z powodu niepłodności. Twój udział w badaniu jest bardzo cenny, zarówno z perspektywy badawczej, jak i tej praktycznej. Dzięki Twojemu zaangażowaniu dowiem się, jak lepiej pomagać innym ludziom.
Ankieta jest anonimowa a Twoją pomoc w tym badaniu będzie dla mnie bardzo cenna. Dziękuję Ci bardzo serdecznie.
https://forms.gle/9Z2f2GCsugid9aCp6 -