Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pozytywny test po stymulacji?
Odpowiedz

Pozytywny test po stymulacji?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Joanna1996 Nowa

Wysłany: 6 listopada 2024, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zgłupiałam i potrzebuje pomocy żeby nie zwariować.
    Jesteśmy w trakcie procesu in vitro od połowy października. W poprzednią sobotę miałam punkcję i zostało pobrane 6 z 8 pęcherzyków.

Dzisiaj od samego rana kiepsko się czuje, ogólne osłabienie, senność i delikatne zawroty głowy. Z głupa stwierdziłam, że zrobię test i ku mojemu zdziwieniu wyszła słabo widoczna, ale jednak zauważalna druga kreska. Kompletnie nie wiem co mam o tym myśleć, czy to w jakikolwiek sposób jest możliwe po punkcji...

Słyszałyście o takich przypadkach?

• Rakieta_P🚀 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2024, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna1996 wrote:
    Dziewczyny, zgłupiałam i potrzebuje pomocy żeby nie zwariować.
    Jesteśmy w trakcie procesu in vitro od połowy października. W poprzednią sobotę miałam punkcję i zostało pobrane 6 z 8 pęcherzyków.

Dzisiaj od samego rana kiepsko się czuje, ogólne osłabienie, senność i delikatne zawroty głowy. Z głupa stwierdziłam, że zrobię test i ku mojemu zdziwieniu wyszła słabo widoczna, ale jednak zauważalna druga kreska. Kompletnie nie wiem co mam o tym myśleć, czy to w jakikolwiek sposób jest możliwe po punkcji...

Słyszałyście o takich przypadkach?
    A czym miałaś zakończoną stymulację? Jeśli to ovitrelle to jest to najprawdopodobniej jeszcze zastrzyk, który jest ludzkim hormonem HCG.

87’👩AMH 13,40(20')10,75(22')7,73(24')
    ❌IO/PCOS/KIRAA/PAI/białkoS/MTHFR/CBA/allo/cross/
    adeno/mięśniak
    ✔️kariotyp/IMKtreg/ANA/ASA/ACA/APL/PPb2/PPT/LA/
    białkoC/heliko/MUCh/celiaklie/pasożyty/USG piersi/
    HPV/borelioza/-14kg
    86’🧔
    ❌ HLA C1C2
    ✔️kariotyp/nasienie/ASA

VITROLIVE SZCZECIN
    03-10/22 HyCoSy/3xIUI

BOCIAN SZCZECIN
    ICSI 12/22 -14🥚11 MII 6❄️
    01/23❌5AA
    02/23❌5BB
    03/23immuno/IPLE❌hsk✔️
    05/23❌4AA
    06/23💔2x3BB 6tc cb
    09/23💔5CB cb?

ICSI 07/24 -13🥚13 MII 8❄️
    09/24👼5AA 7tc A♀
    11/24❌5AA
    12/24💔5AA 5tc cb
    01/25minihsk❌CD138/USG 3D/kontrast✔️
    03/25👼4AA 9tc L&T twins 1o1k♂
    06/25👼5AA 6tc

08/25🥰naturalsik🥰
    02.09 GS+YS! 08.09 6+3 CRL+🩷
    7+3 CRL 1,18cm🧸
    8+4 CRL 1,87cm FHR 176/min
    10+5 FeliaTest 🩷

40+0 🩷 1.05.2026 NEL 3220g 51cm SN 🩷

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ