X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pozytywny test po stymulacji?
Odpowiedz

Pozytywny test po stymulacji?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Joanna1996 Nowa

Wysłany: 6 listopada 2024, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zgłupiałam i potrzebuje pomocy żeby nie zwariować.
    Jesteśmy w trakcie procesu in vitro od połowy października. W poprzednią sobotę miałam punkcję i zostało pobrane 6 z 8 pęcherzyków.

Dzisiaj od samego rana kiepsko się czuje, ogólne osłabienie, senność i delikatne zawroty głowy. Z głupa stwierdziłam, że zrobię test i ku mojemu zdziwieniu wyszła słabo widoczna, ale jednak zauważalna druga kreska. Kompletnie nie wiem co mam o tym myśleć, czy to w jakikolwiek sposób jest możliwe po punkcji...

Słyszałyście o takich przypadkach?

• Rakieta_P🚀 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2024, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna1996 wrote:
    Dziewczyny, zgłupiałam i potrzebuje pomocy żeby nie zwariować.
    Jesteśmy w trakcie procesu in vitro od połowy października. W poprzednią sobotę miałam punkcję i zostało pobrane 6 z 8 pęcherzyków.

Dzisiaj od samego rana kiepsko się czuje, ogólne osłabienie, senność i delikatne zawroty głowy. Z głupa stwierdziłam, że zrobię test i ku mojemu zdziwieniu wyszła słabo widoczna, ale jednak zauważalna druga kreska. Kompletnie nie wiem co mam o tym myśleć, czy to w jakikolwiek sposób jest możliwe po punkcji...

Słyszałyście o takich przypadkach?
    A czym miałaś zakończoną stymulację? Jeśli to ovitrelle to jest to najprawdopodobniej jeszcze zastrzyk, który jest ludzkim hormonem HCG.

87’👩AMH 13,40(20')10,75(22')7,73(24')
    ❌IO/PCOS/KIR AA/PAI/białko S/MTHFR/adeno/mięśniak
    ✔️kariotyp/CBA/IMK+treg/ANA/ASA/ACA/APL/PPb2/PPT/
    LA/białko C/heliko/MUCh/celiaklia/pasożyty/USG piersi
    -14kg- jest owu!
    86’🧔
    ❌HLA C1C2
    ✔️kariotyp/nasienie/ASA

VITROLIVE SZCZECIN
    03-10/22 HyCoSy✔️3xIUI❌

BOCIAN SZCZECIN
    1. ICSI 12/22 (IMSI,Fertilechip,ES)14🥚11 MII 6❄️
    01/23➡️5AA❌
    02/23➡️5BB❌
    03/23 immuno+IPLE❌histero✔️
    05/23➡️4AA❌
    06/23➡️2x3BB💔6tc cb
    09/23➡️5CB💔cb?

ALLO 0->33,2
    CROSS 23,3/16,7/23,7/15/13,5

2. ICSI 07/24(PICSI,Fertilechip,ES) 13🥚13 MII 8❄️
    CD138✔️
    09/24➡️5AA💔👼A.♀7tc
    11/24➡️5AA❌
    12/24➡️5AA💔5tc cb
    01/25 minihistero❌CD138✔️USG 3D/kontrast✔️
    03/25➡️4AA💔👼L .👼T. twins 1o1k ♂ 9tc

diphereline->FET🍀

"Choćby się spóźniał cud, ja będę czekać, uciszę swój cały świat, by słyszeć Twój szept..."
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ