SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się z pomocą medyczną › Pozytywny test po stymulacji?
Odpowiedz

Pozytywny test po stymulacji?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Joanna1996 Nowa

Wysłany: 6 listopada 2024, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zgłupiałam i potrzebuje pomocy żeby nie zwariować.
    Jesteśmy w trakcie procesu in vitro od połowy października. W poprzednią sobotę miałam punkcję i zostało pobrane 6 z 8 pęcherzyków.

Dzisiaj od samego rana kiepsko się czuje, ogólne osłabienie, senność i delikatne zawroty głowy. Z głupa stwierdziłam, że zrobię test i ku mojemu zdziwieniu wyszła słabo widoczna, ale jednak zauważalna druga kreska. Kompletnie nie wiem co mam o tym myśleć, czy to w jakikolwiek sposób jest możliwe po punkcji...

Słyszałyście o takich przypadkach?

• Rakieta_P🚀 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2024, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna1996 wrote:
    Dziewczyny, zgłupiałam i potrzebuje pomocy żeby nie zwariować.
    Jesteśmy w trakcie procesu in vitro od połowy października. W poprzednią sobotę miałam punkcję i zostało pobrane 6 z 8 pęcherzyków.

Dzisiaj od samego rana kiepsko się czuje, ogólne osłabienie, senność i delikatne zawroty głowy. Z głupa stwierdziłam, że zrobię test i ku mojemu zdziwieniu wyszła słabo widoczna, ale jednak zauważalna druga kreska. Kompletnie nie wiem co mam o tym myśleć, czy to w jakikolwiek sposób jest możliwe po punkcji...

Słyszałyście o takich przypadkach?
    A czym miałaś zakończoną stymulację? Jeśli to ovitrelle to jest to najprawdopodobniej jeszcze zastrzyk, który jest ludzkim hormonem HCG.

87’👩AMH 13,40(20')10,75(22')7,73(24')
    ❌IO/PCOS/KirAA/NK/PAI/białkoS/MTHFR/CBA/allo/cross/
    adeno/mięśniak
    ✔️kariotyp/IMKtreg/ANA/ASA/ACA/APL/PPb2/PPT/LA/
    białkoC/heliko/MUCh/celiaklie/pasożyty/USG piersi/
    HPV/borelioza/-14kg
    86’🧔
    ❌ HLA C1C2 ✔️kariotyp/nasienie/ASA

VITROLIVE SZCZECIN
    03-10/22 HyCoSy/3xIUI❌

BOCIAN SZCZECIN
    I. ICSI 12/22 -14🥚11 MII 6❄️
    3xbeta 0❌ 2xcb💔
    II. ICSI 07/24 -13🥚13 MII 8❄️
    1xbeta 0❌ 1xcb💔 3 poronienia💔
    👼7tc A♀👼👼9tc L&T twins 1o1k♂👼 6tc
    czekają 3❄️

08/25🥰naturalsik🥰
    02.09 GS+YS! 08.09 6+3 CRL+❤️
    7+3 CRL 1,18cm🧸
    8+4 CRL 1,87cm FHR 176/min
    10+5 Felia+🩷
    40+0🩷1.05.2026 NEL 3220g 51cm SN🩷

age.png

07/26 🥰naturalsik🥰
    11.09 II beta 91 746🫢
    15.09 9+0 CRL 2,25 cm🧸
    10+3 Felia+🍀
    miniOkruszek 🍀
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ