X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pozytywny test po stymulacji?
Odpowiedz

Pozytywny test po stymulacji?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Joanna1996 Nowa

Wysłany: 6 listopada, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zgłupiałam i potrzebuje pomocy żeby nie zwariować.
    Jesteśmy w trakcie procesu in vitro od połowy października. W poprzednią sobotę miałam punkcję i zostało pobrane 6 z 8 pęcherzyków.

Dzisiaj od samego rana kiepsko się czuje, ogólne osłabienie, senność i delikatne zawroty głowy. Z głupa stwierdziłam, że zrobię test i ku mojemu zdziwieniu wyszła słabo widoczna, ale jednak zauważalna druga kreska. Kompletnie nie wiem co mam o tym myśleć, czy to w jakikolwiek sposób jest możliwe po punkcji...

Słyszałyście o takich przypadkach?

• Rakieta_P🚀 Autorytet

Wysłany: 6 listopada, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna1996 wrote:
    Dziewczyny, zgłupiałam i potrzebuje pomocy żeby nie zwariować.
    Jesteśmy w trakcie procesu in vitro od połowy października. W poprzednią sobotę miałam punkcję i zostało pobrane 6 z 8 pęcherzyków.

Dzisiaj od samego rana kiepsko się czuje, ogólne osłabienie, senność i delikatne zawroty głowy. Z głupa stwierdziłam, że zrobię test i ku mojemu zdziwieniu wyszła słabo widoczna, ale jednak zauważalna druga kreska. Kompletnie nie wiem co mam o tym myśleć, czy to w jakikolwiek sposób jest możliwe po punkcji...

Słyszałyście o takich przypadkach?
    A czym miałaś zakończoną stymulację? Jeśli to ovitrelle to jest to najprawdopodobniej jeszcze zastrzyk, który jest ludzkim hormonem HCG.

37👩AMH 13,40(20')10,75(22')7,73(24')
    ❌IO/PCOS/KIR AA/PAI/MTHFR/adeno/mięśniak
    ✔️kariotyp/CBA/IMK+treg/ANA/ASA/ACA/APL/PPb2/PPT/
    LA/helikobacter/MUCh/celiaklia/pasożyty
    -14kg jest owu!
    38🧔
    ❌HLA C1C2
    ✔️kariotyp/nasienie/ASA

VITROLIVE SZCZECIN
    03-10/22 HyCoSy✓3xIUI

BOCIAN SZCZECIN
    1. ICSI 12/22 (IMSI,Fertilechip,ES) 14🥚11 MII 6❄️
    01/23➡️FET5AA❌EG
    02/23➡️FET5BB❌EG
    03/23 immuno+IPLE❌histero✓
    05/23➡️FET4AA❌EG+accofil+ivig
    06/23➡️FET2x3BB💔EG+intralipid+accofil 6tc cb
    09/23➡️FET5CB💔EG+AH+intralipid+accofil cb?

ALLO 0->33,2
    CROSS 23,3->16,7->23,7->15->13,5

2. ICSI 07/24(PICSI,Fertilechip,ES) 13🥚13 MII 8❄️
    CD138✓
    09/24➡️FET5AA💔EG+intralipid+accofil+plaquenil+
    encorton Aurorka👼7tc
    11/24➡️FET5AA❌EG+intralipid+accofil+plaquenil+
    encorton+prograf
    12/24➡️FET5AA🌈Okruszek🍀

"Choćby się spóźniał cud, ja będę czekać, uciszę swój cały świat, by słyszeć Twój szept..."
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ