X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pozytywny test po stymulacji?
Odpowiedz

Pozytywny test po stymulacji?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Joanna1996 Nowa

Wysłany: 6 listopada 2024, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zgłupiałam i potrzebuje pomocy żeby nie zwariować.
    Jesteśmy w trakcie procesu in vitro od połowy października. W poprzednią sobotę miałam punkcję i zostało pobrane 6 z 8 pęcherzyków.

Dzisiaj od samego rana kiepsko się czuje, ogólne osłabienie, senność i delikatne zawroty głowy. Z głupa stwierdziłam, że zrobię test i ku mojemu zdziwieniu wyszła słabo widoczna, ale jednak zauważalna druga kreska. Kompletnie nie wiem co mam o tym myśleć, czy to w jakikolwiek sposób jest możliwe po punkcji...

Słyszałyście o takich przypadkach?

• Rakieta_P🚀 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2024, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna1996 wrote:
    Dziewczyny, zgłupiałam i potrzebuje pomocy żeby nie zwariować.
    Jesteśmy w trakcie procesu in vitro od połowy października. W poprzednią sobotę miałam punkcję i zostało pobrane 6 z 8 pęcherzyków.

Dzisiaj od samego rana kiepsko się czuje, ogólne osłabienie, senność i delikatne zawroty głowy. Z głupa stwierdziłam, że zrobię test i ku mojemu zdziwieniu wyszła słabo widoczna, ale jednak zauważalna druga kreska. Kompletnie nie wiem co mam o tym myśleć, czy to w jakikolwiek sposób jest możliwe po punkcji...

Słyszałyście o takich przypadkach?
    A czym miałaś zakończoną stymulację? Jeśli to ovitrelle to jest to najprawdopodobniej jeszcze zastrzyk, który jest ludzkim hormonem HCG.

87’👩AMH 13,40(20')10,75(22')7,73(24')
    ❌IO/PCOS/KIRAA/PAI/białkoS/MTHFR/CBA/allo/cross/
    adeno/mięśniak
    ✔️kariotyp/IMKtreg/ANA/ASA/ACA/APL/PPb2/PPT/LA/
    białkoC/heliko/MUCh/celiaklie/pasożyty/USG piersi/
    HPV/borelioza/-14kg
    86’🧔
    ❌ HLA C1C2
    ✔️kariotyp/nasienie/ASA

VITROLIVE SZCZECIN
    03-10/22 HyCoSy/3xIUI

BOCIAN SZCZECIN
    ICSI 12/22 -14🥚11 MII 6❄️
    01/23❌5AA
    02/23❌5BB
    03/23immuno/IPLE❌hsk✔️
    05/23❌4AA
    06/23💔2x3BB 6tc cb
    09/23💔5CB cb?

ICSI 07/24 -13🥚13 MII 8❄️
    09/24👼5AA 7tc A♀
    11/24❌5AA
    12/24💔5AA 5tc cb
    01/25minihsk❌CD138/USG 3D/kontrast✔️
    03/25👼4AA 9tc L&T twins 1o1k♂
    06/25👼5AA 6tc

08/25🥰naturalsik🥰
    02.09 GS+YS! 08.09 6+3 CRL+🩷
    7+3 CRL 1,18cm🧸
    8+4 CRL 1,87cm FHR 176/min
    10+5 FeliaTest 🩷
    Jesteś Okruszku, Nasz Cudzie🩷

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ