X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pregnyl. Brak brązowych plamień po pregnylu!!
Odpowiedz

Pregnyl. Brak brązowych plamień po pregnylu!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Izunia30 Koleżanka

Wysłany: 16 maja 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Juz jakiś czas zmagam się z długimi brazowymi plamieniami przed i po okresie, a także w połowie cyklu. Mam też prawie cały czas cykle bezowulacyjne potwierdzone monitoringiem ( pęcherzyki ładnie rosną ale nie pękają). W tym miesiącu po raz pierwszy brałam CLO oraz miałam podany pregnyl. Owulacja po pregnylu potwierdzona ( jeden pęcherzyk pękł , drugi nie). Serduszkowanie zaliczone zgodnie ze wskazówkami lekarza. Z tym, że jeden dzień po podaniu pregnylu plamienia zupełnie ustąpiły. Tylko biały śluz. Jak myślicie czy to z powodu PREGNYLU czy poprostu była owulacja? Pozdrawiam staraczki

Iza
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ