pregnyl czu ovitrelle, który lek ma większa skuteczność działania
-
Mam do Was pytanie..Mam jednostronna droznosc bo lewy jajowod po laparo wyszedl ze jest niedrozny..Stymuluje sie clo i pregnylem.Jednak 2razy po stymulacji wyszla owu po niedroznej jak na zlosc..Pęchole po prawej nie pekly...
Mam wlasnie recepte od gina na ovitrelle i pregnyl i tak sie zast co lepiej zastosowac..Ovitrelle nigdy nie stosowalam jeszcze...
Problem w tym ze u mnie po podaniu 10tys pregnylu nie pekaja dojrzale juz 19,21mm pecherzyki ale takie , ktore w dniu podania pregnylu maja 14 max 16mm i one dorastaja i wtedy pekaja(dwukrotnie pecherzyk maly pekal 2dni po podaniu wiec mial max 18mm)...
Jakie jest Wasze zdanie , ktory lek wg Was jest lepszy tzn..na Was lepiej dziala jesli oba , ktoras z Was stosowala.........
ovitrelle ze wzgl na zawartosc choriogonadotropiny czy pregnyl z czystym ludzkim hcg..Bo oprocz ceny dosc kolosalnej roznica wlasnie jest w tej rekombinacji
Z gory dziekuje za podzielenie sie opiniami......Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 17:13
-
nick nieaktualny
-
Tak jak i ja tak samo lekarz nie ma mozliwosci wiedziec jak sie reaguje na dany lek niestety..Kazdy org jest inny-jednej pekaja same innej nawet 10tys nie pomoze........Dlatego dal mi i to i to i kazal samej zdecydowac..
Z tego co posledzilam to jednak pregnyl 10tys todawka co podaje sie najwieksza..I wiecej juz nie ma sensu.... a ovitrelle odpowiada 6500jednostek... -