Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pregnyl kiedy test
Odpowiedz

Pregnyl kiedy test

Oceń ten wątek:
  • julisssskk Znajoma

Wysłany: 13 lutego 2021, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje :)!

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2021, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak długo może się utrzymywać pregnyl 10 0000? Dziś zrobiłam test jest lekki cień i zastanawiam się czy to jeszcze zastrzyk się utrzymuje (dziś 12 dni po zastrzyku)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2021, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vivian wrote:
    Dziewczyny jak długo może się utrzymywać pregnyl 10 0000? Dziś zrobiłam test jest lekki cień i zastanawiam się czy to jeszcze zastrzyk się utrzymuje (dziś 12 dni po zastrzyku)

U mnie 14 dni po zastrzyku beta wyszła 1,70 mIU/ml i myślałam, że może udało mi się wyłapać zagnieżdżenie, ale niestety były to jeszcze resztki Pregnylu... Bardzo długo wychodziły mi pozytywne testy. Obstawiam, że dla większej pewności najlepiej robić testy w terminie @, ale trzymam kciuki, aby u Ciebie to była ciąża🙂

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2021, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MystifyMe wrote:
    U mnie 14 dni po zastrzyku beta wyszła 1,70 mIU/ml i myślałam, że może udało mi się wyłapać zagnieżdżenie, ale niestety były to jeszcze resztki Pregnylu... Bardzo długo wychodziły mi pozytywne testy. Obstawiam, że dla większej pewności najlepiej robić testy w terminie @, ale trzymam kciuki, aby u Ciebie to była ciąża🙂

Dziękuję za odpowiedź :) faktycznie długo się utrzymywał.. obstawiam że pewnie u mnie to też jest zastrzyk no ale będę robić testy zobaczymy czy będą ciemnieć czy wyjaśnieją🤷‍♀️

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ