X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pregnyl kiedy test
Odpowiedz

Pregnyl kiedy test

Oceń ten wątek:
  • julisssskk Znajoma

Wysłany: 13 lutego 2021, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje :)!

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2021, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak długo może się utrzymywać pregnyl 10 0000? Dziś zrobiłam test jest lekki cień i zastanawiam się czy to jeszcze zastrzyk się utrzymuje (dziś 12 dni po zastrzyku)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2021, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vivian wrote:
    Dziewczyny jak długo może się utrzymywać pregnyl 10 0000? Dziś zrobiłam test jest lekki cień i zastanawiam się czy to jeszcze zastrzyk się utrzymuje (dziś 12 dni po zastrzyku)

U mnie 14 dni po zastrzyku beta wyszła 1,70 mIU/ml i myślałam, że może udało mi się wyłapać zagnieżdżenie, ale niestety były to jeszcze resztki Pregnylu... Bardzo długo wychodziły mi pozytywne testy. Obstawiam, że dla większej pewności najlepiej robić testy w terminie @, ale trzymam kciuki, aby u Ciebie to była ciąża🙂

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2021, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MystifyMe wrote:
    U mnie 14 dni po zastrzyku beta wyszła 1,70 mIU/ml i myślałam, że może udało mi się wyłapać zagnieżdżenie, ale niestety były to jeszcze resztki Pregnylu... Bardzo długo wychodziły mi pozytywne testy. Obstawiam, że dla większej pewności najlepiej robić testy w terminie @, ale trzymam kciuki, aby u Ciebie to była ciąża🙂

Dziękuję za odpowiedź :) faktycznie długo się utrzymywał.. obstawiam że pewnie u mnie to też jest zastrzyk no ale będę robić testy zobaczymy czy będą ciemnieć czy wyjaśnieją🤷‍♀️

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ