X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pregnyl kiedy test
Odpowiedz

Pregnyl kiedy test

Oceń ten wątek:
  • julisssskk Znajoma

Wysłany: 13 lutego 2021, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje :)!

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2021, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak długo może się utrzymywać pregnyl 10 0000? Dziś zrobiłam test jest lekki cień i zastanawiam się czy to jeszcze zastrzyk się utrzymuje (dziś 12 dni po zastrzyku)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2021, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vivian wrote:
    Dziewczyny jak długo może się utrzymywać pregnyl 10 0000? Dziś zrobiłam test jest lekki cień i zastanawiam się czy to jeszcze zastrzyk się utrzymuje (dziś 12 dni po zastrzyku)

U mnie 14 dni po zastrzyku beta wyszła 1,70 mIU/ml i myślałam, że może udało mi się wyłapać zagnieżdżenie, ale niestety były to jeszcze resztki Pregnylu... Bardzo długo wychodziły mi pozytywne testy. Obstawiam, że dla większej pewności najlepiej robić testy w terminie @, ale trzymam kciuki, aby u Ciebie to była ciąża🙂

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2021, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MystifyMe wrote:
    U mnie 14 dni po zastrzyku beta wyszła 1,70 mIU/ml i myślałam, że może udało mi się wyłapać zagnieżdżenie, ale niestety były to jeszcze resztki Pregnylu... Bardzo długo wychodziły mi pozytywne testy. Obstawiam, że dla większej pewności najlepiej robić testy w terminie @, ale trzymam kciuki, aby u Ciebie to była ciąża🙂

Dziękuję za odpowiedź :) faktycznie długo się utrzymywał.. obstawiam że pewnie u mnie to też jest zastrzyk no ale będę robić testy zobaczymy czy będą ciemnieć czy wyjaśnieją🤷‍♀️

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ