Pregnyl kiedy test
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVivian wrote:Dziewczyny jak długo może się utrzymywać pregnyl 10 0000? Dziś zrobiłam test jest lekki cień i zastanawiam się czy to jeszcze zastrzyk się utrzymuje (dziś 12 dni po zastrzyku)
U mnie 14 dni po zastrzyku beta wyszła 1,70 mIU/ml i myślałam, że może udało mi się wyłapać zagnieżdżenie, ale niestety były to jeszcze resztki Pregnylu... Bardzo długo wychodziły mi pozytywne testy. Obstawiam, że dla większej pewności najlepiej robić testy w terminie @, ale trzymam kciuki, aby u Ciebie to była ciąża🙂 -
nick nieaktualnyMystifyMe wrote:U mnie 14 dni po zastrzyku beta wyszła 1,70 mIU/ml i myślałam, że może udało mi się wyłapać zagnieżdżenie, ale niestety były to jeszcze resztki Pregnylu... Bardzo długo wychodziły mi pozytywne testy. Obstawiam, że dla większej pewności najlepiej robić testy w terminie @, ale trzymam kciuki, aby u Ciebie to była ciąża🙂
Dziękuję za odpowiedź faktycznie długo się utrzymywał.. obstawiam że pewnie u mnie to też jest zastrzyk no ale będę robić testy zobaczymy czy będą ciemnieć czy wyjaśnieją🤷♀️ -