Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pregnyl kiedy test
Odpowiedz

Pregnyl kiedy test

Oceń ten wątek:
  • julisssskk Znajoma

Wysłany: 13 lutego 2021, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje :)!

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2021, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak długo może się utrzymywać pregnyl 10 0000? Dziś zrobiłam test jest lekki cień i zastanawiam się czy to jeszcze zastrzyk się utrzymuje (dziś 12 dni po zastrzyku)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2021, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vivian wrote:
    Dziewczyny jak długo może się utrzymywać pregnyl 10 0000? Dziś zrobiłam test jest lekki cień i zastanawiam się czy to jeszcze zastrzyk się utrzymuje (dziś 12 dni po zastrzyku)

U mnie 14 dni po zastrzyku beta wyszła 1,70 mIU/ml i myślałam, że może udało mi się wyłapać zagnieżdżenie, ale niestety były to jeszcze resztki Pregnylu... Bardzo długo wychodziły mi pozytywne testy. Obstawiam, że dla większej pewności najlepiej robić testy w terminie @, ale trzymam kciuki, aby u Ciebie to była ciąża🙂

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2021, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MystifyMe wrote:
    U mnie 14 dni po zastrzyku beta wyszła 1,70 mIU/ml i myślałam, że może udało mi się wyłapać zagnieżdżenie, ale niestety były to jeszcze resztki Pregnylu... Bardzo długo wychodziły mi pozytywne testy. Obstawiam, że dla większej pewności najlepiej robić testy w terminie @, ale trzymam kciuki, aby u Ciebie to była ciąża🙂

Dziękuję za odpowiedź :) faktycznie długo się utrzymywał.. obstawiam że pewnie u mnie to też jest zastrzyk no ale będę robić testy zobaczymy czy będą ciemnieć czy wyjaśnieją🤷‍♀️

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ