Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Probiotyk endoover endometrioza
Odpowiedz

Probiotyk endoover endometrioza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ememm Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy któraś z Was stosowała probiotyk Endoover przy endometriozie? Mam podejrzenie endometriozy i biorę go od kilku dni, ale mam wrażenie, że zejdę z tego świata :) mam ogromnie wzdęty brzuch, ale bez gazów i przelewania w brzuchu. Bóle głowy, osłabienie, to normalne? Macie jakieś doświadczenia?

Jupiter lubi tę wiadomość

33 lata

2019-ICSI 🧡
    2025- II ICSI - walka o drugie 🧡
  • Ewadb Koleżanka

Wysłany: 25 stycznia, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę od prawie roku (endometrioza i adenomioza) - nie miałam żadnych skutków ubocznych, ale też nie wiem, czy cokolwiek się poprawiło ;))

33 lata
    Ponad 2 lata staran
    Endometrioza, adenomioza, niedoczynność tarczycy
    Obniżone AMH
    Kariotyp ok
    immunologia - niepoprawna
    problemy z receptywnością endometrium
    2 IUI - nieudane

Przygotowania przed drugą procedurą IVF
  • Kingus 1 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ememm wrote:
    Hej, czy któraś z Was stosowała probiotyk Endoover przy endometriozie? Mam podejrzenie endometriozy i biorę go od kilku dni, ale mam wrażenie, że zejdę z tego świata :) mam ogromnie wzdęty brzuch, ale bez gazów i przelewania w brzuchu. Bóle głowy, osłabienie, to normalne? Macie jakieś doświadczenia?

Hej ja też go stosuje nigdy się nic nie działo, a też mam endometrioze i adenomioze. Żadnych skutków ubocznych nie ma i nie było.

Starania od 01/23

AP-K- 03/2024
    09/23 -IUI -❌
    01/24 - FET (AZ)-❌
    09/24 - FET (AZ)- ❌
    10/24 - FET (AZ) - ❌
    03/25 - FET (AZ) - ❌

Ona: IO, endo, KIR Bx, amh - 0,52
    cross match - 22,4%
    allo mlr - 26,7%
    Mikrobiom macicy - ✅
    On: nasienie ✅ kariotyp ✅
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ