X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Problem endometrium
Odpowiedz

Problem endometrium

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Inna84 Nowa

Wysłany: 28 marca, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie mam do was dziewczyny pytanie. Czy są tu osoby które miały podany zoladex I mają miesniaki. Albo miały z tym lekiem doczynienia i między czasie gdy im go podano brały estrofem i lenzetto . Mam podany ten lek pierwszy w styczniu , drugi w lutym dzisiaj mija miesiąc więc powinien przestać działać. Od 14 marca biorę estrofem i lenzetto bo miałam mieć transfer . W 12 dniu od pierwszej tabletki estrofemu moje endometrium miało 5.5 dr powiedziała że każda kobieta jest inna i każda potrzebuje mniej lub więcej czasu . Kazała powtórzyć usg w piątek. Niestety mojej dr niebylo więc zapisali mnie do innego . Dr który mnie badał najpierw powiedział że endometrium ma 7.3 a jak przejechal na druga stronę że ma 5.5 i że jest miesniak 3cm . Czy to możliwe że 4 dni wcześniej moja dr go niezauwazyla . Że jeżdżąc do niej co tydzień niewidziala go . Czy miałyście taki przypadek ?? Dziękuję za jaką kolwiek odpowiedź I pozdrawiam serdecznie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ