problem po duphastonie
-
nick nieaktualnyPierwszy raz w zyciu nie dostalam okresu w planowanym terminie wiec w 50dc dostalam od giną dupka na wywołanie. Bralam przez 5 dni 2 tabletki, odczekalam dziesięć dni i okres nie przyszedł, wiec giną kazał wybrać jeszcze kolejne dni dupka. Wiec wzielam tabletkę i na drugi dzień pojawiło się plamienie ( na papierze) wiec odstawilam tabletki wg zaleceń lekarza bo okres się juz zaczyna, tylko ze to plamienie trwa od trzech dni i się nie rozkreca. Czy ja mam to uważać za okres? Dodatkowo 5dc mam wziąć clo. Tylko jak wiedzieć kiedy jest 5dc jak nie wiem czy to jest okres. Mam nadzieje ze nie pogmatwalam:) licze ze ktoś mi cos tu doradzi:)
-
nick nieaktualnyMaialen wrote:Pierwszy raz w zyciu nie dostalam okresu w planowanym terminie wiec w 50dc dostalam od giną dupka na wywołanie. Bralam przez 5 dni 2 tabletki, odczekalam dziesięć dni i okres nie przyszedł, wiec giną kazał wybrać jeszcze kolejne dni dupka. Wiec wzielam tabletkę i na drugi dzień pojawiło się plamienie ( na papierze) wiec odstawilam tabletki wg zaleceń lekarza bo okres się juz zaczyna, tylko ze to plamienie trwa od trzech dni i się nie rozkreca. Czy ja mam to uważać za okres? Dodatkowo 5dc mam wziąć clo. Tylko jak wiedzieć kiedy jest 5dc jak nie wiem czy to jest okres. Mam nadzieje ze nie pogmatwalam:) licze ze ktoś mi cos tu doradzi:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:czy mialas usg? Jezeli mialas usg i jest czysto, to teraz liczyc plamienie jako 1 dzien okresu. Dhupaston sie powinno brac 10 dni, 5 dni to za mało.
-
nick nieaktualny
-
Maialen wrote:A czy ja dobrze zrobilam ze jak tylko zobaczylam trochę krwi od razu odtawilam dupka???
Dzwonilam do giną i kazał to plamie nie liczyć jako 1dc ale teraz znowu nic nie na papierze. -
nick nieaktualny
-
Maialen wrote:Dziewczynki juz dostalam normalnego okresu tylko teraz nie wiem jak liczyć cykl bo w 5dc muszę wziąć clo. 1 i 2 dc plemienia i 3dc okres chyba tak policzek i za dwa dni weźmie clo
Gucik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-