Problem z niepekajacymi pecherzykami
-
Witajcie. Mam problem. Pecherzyki nie pekaja. Niewiem jaka jest przyczyna:( robilam prolaktyne, progesteron,lh,fsh na poczatku cyklu i wyniki w normie. Biore bromergon bo mialam lekko wyciek z sutkow po nacisnieciu piersi. Ostatnio dostalam pregnyl 5000 ale nie pekl. Zastrzyk byl przy 14mm pecherzyku. W zasadzie to go dostalam na pecherzyk z poprzedniego cyklu zeby sobie pekl. A na nowy nie pomogl. Teraz mam brac od 2-8dc Clo raz dziennie i potem przyjsc na pregnyl. Ale boje sie bo ponoc Clo nie wolno brac przy torbielach? A ja mam wlasnie z poprzedniego cyklu. Wczoraj bylo 21mm A kilka dni mam dostac @ i boje sie ze sie nie wchlonie do tego czasu. Czy bylyscie w takiej sytuacji? Mam normalnie brac? I druga sprawa jakie mam badania zrobic zeby zdiagnozowac co moze byc przyczyna ze nie pekaja? Bardzo prosze o rady.
-
Radzę zmienić ginekologa... kto przy 14 mm pęcherzyku daje pregnyl...taki pęcherzyk jest za mały...i kto przy torbieli z poprzedniego cyklu wypisuje clo..21 mm jakby pęcherzyk miał to wtedy daje się pregnyl...tak od 18 mm mniej wiecej..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 18:19
kotkapc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny, u mnie też nie pękają - robią się torbiele czynnościowe wet do 5 cm / gin jeszcze nie chce mi dać CLO i prednylu bo to już poważna ingerencja itp itd. to czekanie i kolejny stracony cykl mnie dobija ! do tego biorę bromka na prolaktynę i od lipca metforminę jeśli insulina i glukoza dalej będą podwyszone.. szukałam info na naturalne metody pekniecia ale niestety nic nie znalazłam ;/
-
nick nieaktualny
-