X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną progesteron a dobra ovulacja
Odpowiedz

progesteron a dobra ovulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mam pytanie. Mam lekką niedomogę ciałka zółtego. Zawsze gin dawał mi duphaston w 2 fazie cyklu. Ostatnie dwa cylke były bezowulacyjne. Wczoraj byłam na monitoringu i gin powiedział ze była dobra owulacja, ze endometrium super. Z tego wszytskiego zapomniałam zapytać co z dupkiem.Dziś zadzowniłam, czy go mam w końcu brać czy nie. A on powiedzial ze nie bo jestem juz po owu.... tylko ze ja zawsze miałam dosc niski progesteron w granicy 11;/ i boje się teraz znow bedzie za niski na utrzymanie ewnetualnej ciąży. Musze chyba zaufac wiedzy lekarza,co myslicie??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 15:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W zasadzie wg mnie ten duphaston by nie zaszkodził...Masz zapas czy musiałabyś iść po receptę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musiałabym pójść po receptę, ale trudno będzie co ma być:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ