X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Progesteron besins szukam
Odpowiedz

Progesteron besins szukam

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kaki Autorytet

Wysłany: 26 września, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ma ktoś może na zbyciu progesteron besins
    Mail [email protected]

Amh 0,16 / 37 lat
    Bocian Białystok+prof Malinowski

Transfer nr 11 Bobo 😀

Transfer nr 12
    8dpt - Beta 133,8 😀
  • -polanka- Koleżanka

Wysłany: 26 września, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaki wrote:
    Witam ma ktoś może na zbyciu progesteron besins
    Mail [email protected]
    Hej, ja dzisiaj zadzwoniłam do poradnii lekarza rodzinnego, poprosiłam o teleporade. Zadzwonił i bez problemu wystawił mi receptę. Może tak będzie ci łatwiej zdobyć

👩‍🦳40🧔🏻47
    10.09.2025 – Transfer
    Leki: Accofil, Smoflipid, Encorton, Ovitrelle
    β-hCG 6dpt 42,80, 8 dpt 76,50, 10 dpt 182,30, 12 dpt 530, 14 dpt 1532,50 16dpt 3181,80 19 dpt 7619
    06.10.2025 5mm i ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ