X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Progesteron besins szukam
Odpowiedz

Progesteron besins szukam

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kaki Autorytet

Wysłany: 26 września, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ma ktoś może na zbyciu progesteron besins
    Mail [email protected]

Amh 0,16 / 37 lat
    Bocian Białystok+prof Malinowski

Transfer nr 11 Bobo 😀

Transfer nr 12
    8dpt - Beta 133,8 😀
  • -polanka- Przyjaciółka

Wysłany: 26 września, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaki wrote:
    Witam ma ktoś może na zbyciu progesteron besins
    Mail [email protected]
    Hej, ja dzisiaj zadzwoniłam do poradnii lekarza rodzinnego, poprosiłam o teleporade. Zadzwonił i bez problemu wystawił mi receptę. Może tak będzie ci łatwiej zdobyć

👩‍🦳40🧔🏻47
    10.09.2025 – Transfer
    Leki: Accofil, Smoflipid, Encorton, Ovitrelle
    β-hCG 6dpt 42,80, 8 dpt 76,50, 10 dpt 182,30, 12 dpt 530, 14 dpt 1532,50 16dpt 3181,80 19 dpt 7619
    06.10.2025 5mm i 🩷
    24.10.2025 2,27 cm 🩷
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ