X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Progesteron tab pytanie do staraczek!
Odpowiedz

Progesteron tab pytanie do staraczek!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kamii80 Nowa

Wysłany: 3 października 2017, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam jestem tu calkiem nowa....to moj pierwszy temat. Mam bardzo nieregularne cykle i lekarz dal mi progesteron w tab do zazycia w 17 dniu cyklu 5 dni. Caly czas sie tez staramy o ciaze. Czy po zazyciu tych 5 tab i odstawieniu bedac np juz w ciazy takze wywola okres ?? Czy byc moze pomoze sie zagniezdzic jajeczku...i co bedzie po odstawieniu??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2017, 20:51

Syn 16 lat
    Aniolek 15 tydz 2.05.2015
    Aniołek 21 tydz 29.09.2016
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ