X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Prograf i encorton
Odpowiedz

Prograf i encorton

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ewadb Koleżanka

Wysłany: 24 września 2025, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, właśnie sie okazało, ze nie jestem w ciazy. Od 2 tygodni przyjmuje encorton i prograf. Dr Wyzgal powiedzial, ze w przypadku niepowodzenia mam odstawic i zacząć brac 2 tygodnie przed. Natomiast, wcześniej od maja byłam na Metypredzie (ktory zostal zastapiony przez te nowe leki, wiec jestem trochę zdziwiona, ze kazal mi odstawic tak nagle leki i brac je po kolejnym transferze). Czy mogłybyście prosze powiedziec, jak u Was wyglądały zalecenia? Czy po nieudanym transferze odstawialyscie leki, czy brałyście je cały czas? Nie wiem, czy to ja cos zle zrozumoalam, czy moze lekarz sie pomylil?... Bardzo dziękuję za pomoc.

33 lata
    Ponad 2 lata staran
    Endometrioza, adenomioza, niedoczynność tarczycy
    Obniżone AMH
    Kariotyp ok
    immunologia - niepoprawna
    problemy z receptywnością endometrium
    2 IUI - nieudane

Przygotowania przed drugą procedurą IVF
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ