X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Prograf i encorton
Odpowiedz

Prograf i encorton

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ewadb Koleżanka

Wysłany: 24 września, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, właśnie sie okazało, ze nie jestem w ciazy. Od 2 tygodni przyjmuje encorton i prograf. Dr Wyzgal powiedzial, ze w przypadku niepowodzenia mam odstawic i zacząć brac 2 tygodnie przed. Natomiast, wcześniej od maja byłam na Metypredzie (ktory zostal zastapiony przez te nowe leki, wiec jestem trochę zdziwiona, ze kazal mi odstawic tak nagle leki i brac je po kolejnym transferze). Czy mogłybyście prosze powiedziec, jak u Was wyglądały zalecenia? Czy po nieudanym transferze odstawialyscie leki, czy brałyście je cały czas? Nie wiem, czy to ja cos zle zrozumoalam, czy moze lekarz sie pomylil?... Bardzo dziękuję za pomoc.

33 lata
    Ponad 2 lata staran
    Endometrioza, adenomioza, niedoczynność tarczycy
    Obniżone AMH
    Kariotyp ok
    2 IUI - nieudane
    W trakcie drugiego transferu - pozostały 2 zarodki.

Diagnoza immunologiczna w trakcie (raczej kolorowo nie będzie :))
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ