X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Progynova 21

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Czy któraś z Was przyjmowała ten lek?
    Byłam dziś na wizycie, to mój 5dc i moje endometrium ma zaledwie 4,27mm ... no i moja ginka przepisała mi Progynove na poprawę endo.
    U Was zadziałało?

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj.ja biore cyclo progynove jezeli ci chodzi o tenze lek narazie jestem w polowie 2 cyklu wiec troche pomógł bo w zeszlym mialam@ juz dobra. A ty na co masz przepisany ten lek starasz sie o ciaze ?. Pozdrawiam

• Fasia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę Progynova 21 więc to chyba nie to samo co Ty zażywasz. Ja dostałam ją na zwiększenie endometrium, bo mam bardzo małe i przez to mogą być problemy z zagnieżdżeniem zarodka ..
    Dziękuję za odpowiedź :)

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Ja biorę Progynova 21 więc to chyba nie to samo co Ty zażywasz. Ja dostałam ją na zwiększenie endometrium, bo mam bardzo małe i przez to mogą być problemy z zagnieżdżeniem zarodka ..
    Dziękuję za odpowiedź :)
    bralam w cyklu do iui, w drugiej fazie na endometrium wlasnie.

Fasia lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś i co zdały egzamin? Endo urosło?

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    polarmiś i co zdały egzamin? Endo urosło?
    Przed stymulacja mialam miesistem edndo do 15 mm, ale przy stymulacji ginka dala cos na endometrium. Endo bylo dobre ale ciazy nie bylo:-)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ