X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Progynova 21

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Czy któraś z Was przyjmowała ten lek?
    Byłam dziś na wizycie, to mój 5dc i moje endometrium ma zaledwie 4,27mm ... no i moja ginka przepisała mi Progynove na poprawę endo.
    U Was zadziałało?

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj.ja biore cyclo progynove jezeli ci chodzi o tenze lek narazie jestem w polowie 2 cyklu wiec troche pomógł bo w zeszlym mialam@ juz dobra. A ty na co masz przepisany ten lek starasz sie o ciaze ?. Pozdrawiam

• Fasia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę Progynova 21 więc to chyba nie to samo co Ty zażywasz. Ja dostałam ją na zwiększenie endometrium, bo mam bardzo małe i przez to mogą być problemy z zagnieżdżeniem zarodka ..
    Dziękuję za odpowiedź :)

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Ja biorę Progynova 21 więc to chyba nie to samo co Ty zażywasz. Ja dostałam ją na zwiększenie endometrium, bo mam bardzo małe i przez to mogą być problemy z zagnieżdżeniem zarodka ..
    Dziękuję za odpowiedź :)
    bralam w cyklu do iui, w drugiej fazie na endometrium wlasnie.

Fasia lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś i co zdały egzamin? Endo urosło?

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    polarmiś i co zdały egzamin? Endo urosło?
    Przed stymulacja mialam miesistem edndo do 15 mm, ale przy stymulacji ginka dala cos na endometrium. Endo bylo dobre ale ciazy nie bylo:-)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ