X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Progynova 21

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Czy któraś z Was przyjmowała ten lek?
    Byłam dziś na wizycie, to mój 5dc i moje endometrium ma zaledwie 4,27mm ... no i moja ginka przepisała mi Progynove na poprawę endo.
    U Was zadziałało?

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj.ja biore cyclo progynove jezeli ci chodzi o tenze lek narazie jestem w polowie 2 cyklu wiec troche pomógł bo w zeszlym mialam@ juz dobra. A ty na co masz przepisany ten lek starasz sie o ciaze ?. Pozdrawiam

• Fasia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę Progynova 21 więc to chyba nie to samo co Ty zażywasz. Ja dostałam ją na zwiększenie endometrium, bo mam bardzo małe i przez to mogą być problemy z zagnieżdżeniem zarodka ..
    Dziękuję za odpowiedź :)

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Ja biorę Progynova 21 więc to chyba nie to samo co Ty zażywasz. Ja dostałam ją na zwiększenie endometrium, bo mam bardzo małe i przez to mogą być problemy z zagnieżdżeniem zarodka ..
    Dziękuję za odpowiedź :)
    bralam w cyklu do iui, w drugiej fazie na endometrium wlasnie.

Fasia lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś i co zdały egzamin? Endo urosło?

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    polarmiś i co zdały egzamin? Endo urosło?
    Przed stymulacja mialam miesistem edndo do 15 mm, ale przy stymulacji ginka dala cos na endometrium. Endo bylo dobre ale ciazy nie bylo:-)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ