prolaktyna
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jeśli chodzi o prolaktynę to nie ma znaczenia w którym dniu cyklu, ważne żebyś była wypoczęta, wyspana, i zrobiła badanie rano
inessa lubi tę wiadomość
"Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II
-
Witam, ja badałam prolaktynę 3dc, więc dzień chyba jest bez znaczenia. Ważne, żeby się nie wysilać przed badaniem i nie stresować się, dlatego najlepiej zrobić je rano. A i powinno się być na czczo. Ja robiłam prolaktynę z obciążeniem i między jednym a drugim badaniem nie mogłam nic jeść, a pić to tylko wodę.
-
ja zrobiłam w 3dc samą prolaktynę i wyszłam mi trzykrotnie wyższa wiec w 12dc zrobić miałam test prolaktyny czy przysadka mózgowa działa.01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
aisys wrote:w którym dniu cyklu najlepiej zrobić badanie?01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
mamy już wątek o prolaktynie zajrzyjcie tam https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/prolaktyna,494,1.html
-
OvuFriend
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny czy mogła by któraś z was powiedzieć mi czy wynik progesteronu 22,30 ng/ml w dwudziestym dniu cyklu osiem dni po owulacji według ovu to dobry wynik z góry dziękuje
-
nick nieaktualnylatte wrote:cześć dziewczyny czy mogła by któraś z was powiedzieć mi czy wynik progesteronu 22,30 ng/ml w dwudziestym dniu cyklu osiem dni po owulacji według ovu to dobry wynik z góry dziękuje