X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną prolaktyna po obciążeniu
Odpowiedz

prolaktyna po obciążeniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    kochane powiedzcie mi, czy zdarzyło się którejś z Was nie mieć miesiączki (bo się zatrzymała) po badaniu prolaktyny po obciążeniu metoklopramidem?
    Mi coś nie przychodzi, ciąża to raczej nie jest a w dodatku pęcherz coś mi szwankuje i czekam na @ żebym mogła brać leki..

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może to ciaża :-)
    Zrób najlepiej test :-)
    JA niedawno miałam badanie prl i nie maialam żadnych problemów z @ :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wynik prl wyszedł ci ok? bo ja nie mam jeszcze swojego, ale wszystko wskazuje na to, ze bedzie za wysoka i tak sobie myślę czy ten metoklopramid jeszcze nie pogorszył sprawy
    za to wyczytyłam, zę jego skutkiem ubocznym moze być zatrzymanie @ tylko zastanawiam sie jak często się to zdarza
    na test jeszcze poczekam - jakoś nie lubie bardzo ich robić

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi się wydaję że po jednej tabletce nie wystąpią skutki uboczne :/
    Mi wyszedł wynik za wysoki obecnie jestem 3 miesiąc na bromku i wróciło do normy wszystko ale nadal biorę bromka :/

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ