X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną prolaktyna po obciążeniu
Odpowiedz

prolaktyna po obciążeniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    kochane powiedzcie mi, czy zdarzyło się którejś z Was nie mieć miesiączki (bo się zatrzymała) po badaniu prolaktyny po obciążeniu metoklopramidem?
    Mi coś nie przychodzi, ciąża to raczej nie jest a w dodatku pęcherz coś mi szwankuje i czekam na @ żebym mogła brać leki..

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może to ciaża :-)
    Zrób najlepiej test :-)
    JA niedawno miałam badanie prl i nie maialam żadnych problemów z @ :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wynik prl wyszedł ci ok? bo ja nie mam jeszcze swojego, ale wszystko wskazuje na to, ze bedzie za wysoka i tak sobie myślę czy ten metoklopramid jeszcze nie pogorszył sprawy
    za to wyczytyłam, zę jego skutkiem ubocznym moze być zatrzymanie @ tylko zastanawiam sie jak często się to zdarza
    na test jeszcze poczekam - jakoś nie lubie bardzo ich robić

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi się wydaję że po jednej tabletce nie wystąpią skutki uboczne :/
    Mi wyszedł wynik za wysoki obecnie jestem 3 miesiąc na bromku i wróciło do normy wszystko ale nadal biorę bromka :/

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ