X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Proszę o szybką odpowiedź
Odpowiedz

Proszę o szybką odpowiedź

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aleksandria Znajoma

Wysłany: 22 stycznia 2018, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jutro muszę zrobić AMH, FSH, LH i estradiol. Czy muszę to robić na czczo? Babeczka w rejestracji mówiła, że niby nie, ale płacąc tyle kasy wolałabym się upewnić :)

Bea77 lubi tę wiadomość

Starania od kwiecień 2016.
    Czerwiec 2017-HSG,uzyskana droznosc.
    Hashimoto
    Problem męski, głównie z ruchliwoscią. ŻPN
    Po laparoskopii diagnostycznej- wszystko w porządku
    Wysokie FSH
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2018, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandria wrote:
    Dziewczyny, jutro muszę zrobić AMH, FSH, LH i estradiol. Czy muszę to robić na czczo? Babeczka w rejestracji mówiła, że niby nie, ale płacąc tyle kasy wolałabym się upewnić :)

Zdaje się nie musisz być na czczo, ale ja zawsze robię na czczo, na wszelki wypadek.

Jak ostatnio robiłam te testy w UK, to powiedzieli że nie trzeba być na czczo.

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandria wrote:
    Nie musisz byc na czczo, ale w 2/3dc.

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤
    Matylda 🩷11.08.2022
  • agnieszka00 Przyjaciółka

Wysłany: 22 stycznia 2018, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym zrobiła na czczo :) wazny jest tez dzien cyklu, najlepiej miedzy 3 a 5 dc ;)

• Aleksandria Znajoma

Wysłany: 22 stycznia 2018, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie mam jutro 3 dc. Dzięki dziewczyny! Życzę szybkiego spełnienia Waszego marzenia :*

Starania od kwiecień 2016.
    Czerwiec 2017-HSG,uzyskana droznosc.
    Hashimoto
    Problem męski, głównie z ruchliwoscią. ŻPN
    Po laparoskopii diagnostycznej- wszystko w porządku
    Wysokie FSH
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ