Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Proszę o szybką odpowiedź
Odpowiedz

Proszę o szybką odpowiedź

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aleksandria Znajoma

Wysłany: 22 stycznia 2018, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jutro muszę zrobić AMH, FSH, LH i estradiol. Czy muszę to robić na czczo? Babeczka w rejestracji mówiła, że niby nie, ale płacąc tyle kasy wolałabym się upewnić :)

Bea77 lubi tę wiadomość

Starania od kwiecień 2016.
    Czerwiec 2017-HSG,uzyskana droznosc.
    Hashimoto
    Problem męski, głównie z ruchliwoscią. ŻPN
    Po laparoskopii diagnostycznej- wszystko w porządku
    Wysokie FSH
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2018, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandria wrote:
    Dziewczyny, jutro muszę zrobić AMH, FSH, LH i estradiol. Czy muszę to robić na czczo? Babeczka w rejestracji mówiła, że niby nie, ale płacąc tyle kasy wolałabym się upewnić :)

Zdaje się nie musisz być na czczo, ale ja zawsze robię na czczo, na wszelki wypadek.

Jak ostatnio robiłam te testy w UK, to powiedzieli że nie trzeba być na czczo.

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandria wrote:
    Nie musisz byc na czczo, ale w 2/3dc.

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷 11.08.2022
    Zoya 🤎 Vincent 🩶 25.08.2025
  • agnieszka00 Przyjaciółka

Wysłany: 22 stycznia 2018, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym zrobiła na czczo :) wazny jest tez dzien cyklu, najlepiej miedzy 3 a 5 dc ;)

• Aleksandria Znajoma

Wysłany: 22 stycznia 2018, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie mam jutro 3 dc. Dzięki dziewczyny! Życzę szybkiego spełnienia Waszego marzenia :*

Starania od kwiecień 2016.
    Czerwiec 2017-HSG,uzyskana droznosc.
    Hashimoto
    Problem męski, głównie z ruchliwoscią. ŻPN
    Po laparoskopii diagnostycznej- wszystko w porządku
    Wysokie FSH
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ