X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Przyrost bety niski progesteron
Odpowiedz

Przyrost bety niski progesteron

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mman Debiutantka

Wysłany: 12 sierpnia, 05:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy powinnam panikować?
    25.07 miałam transfer na cyklu sztucznym. Beta przyrastała w normie. W sobotę 15dpt 996.3. Chciałam już nie mierzyć, bo wiem, że od 1000 spowalnia. Lekarz tak naprawdę kazał mi zrobić tylko dwie, tą podczas weryfikacji i 19.08 bo 20.08 wizyta. W poniedziałek 17dpt na wkładce zobaczyłam z resztkami clostylbegytu jasnobrązowe. Wystraszyłam się poleciałam od razu na betę. 17dpt 1519. Według kalkulator jest to nieprawidłowy przyrost. Progesteron te, spadł do 14. Ostatnio jak badałam był 21. Co prawda w sobotę byłam na samej becie w Allabie a wczoraj w diagnostyce. Czy mam się martwić? Czy czek8do wizyty?

• Mery0211 Przyjaciółka

Wysłany: 12 sierpnia, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w podobnej sytuacji, też 25.07 transfer i też wczoraj krwawienie, pęcherzyk jest . Ostatnia beta z piątku 980 a dzisiaj tylko 1071.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia, 10:22

12.10.2024- transfer 2 dniowego zarodka
    27dpt- 🖤
    21.03.2025 transfer ❄️
    21dpt 🖤
  • Komanuss Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mman wrote:
    Dziewczyny, czy powinnam panikować?
    25.07 miałam transfer na cyklu sztucznym. Beta przyrastała w normie. W sobotę 15dpt 996.3. Chciałam już nie mierzyć, bo wiem, że od 1000 spowalnia. Lekarz tak naprawdę kazał mi zrobić tylko dwie, tą podczas weryfikacji i 19.08 bo 20.08 wizyta. W poniedziałek 17dpt na wkładce zobaczyłam z resztkami clostylbegytu jasnobrązowe. Wystraszyłam się poleciałam od razu na betę. 17dpt 1519. Według kalkulator jest to nieprawidłowy przyrost. Progesteron te, spadł do 14. Ostatnio jak badałam był 21. Co prawda w sobotę byłam na samej becie w Allabie a wczoraj w diagnostyce. Czy mam się martwić? Czy czek8do wizyty?
    Jak u Ciebie?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ