Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Przyrost bety niski progesteron
Odpowiedz

Przyrost bety niski progesteron

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mman Debiutantka

Wysłany: 12 sierpnia 2025, 05:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy powinnam panikować?
    25.07 miałam transfer na cyklu sztucznym. Beta przyrastała w normie. W sobotę 15dpt 996.3. Chciałam już nie mierzyć, bo wiem, że od 1000 spowalnia. Lekarz tak naprawdę kazał mi zrobić tylko dwie, tą podczas weryfikacji i 19.08 bo 20.08 wizyta. W poniedziałek 17dpt na wkładce zobaczyłam z resztkami clostylbegytu jasnobrązowe. Wystraszyłam się poleciałam od razu na betę. 17dpt 1519. Według kalkulator jest to nieprawidłowy przyrost. Progesteron te, spadł do 14. Ostatnio jak badałam był 21. Co prawda w sobotę byłam na samej becie w Allabie a wczoraj w diagnostyce. Czy mam się martwić? Czy czek8do wizyty?

• Mery0211 Ekspertka

Wysłany: 12 sierpnia 2025, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w podobnej sytuacji, też 25.07 transfer i też wczoraj krwawienie, pęcherzyk jest . Ostatnia beta z piątku 980 a dzisiaj tylko 1071.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2025, 10:22

12.10.2024- transfer 2 dniowego zarodka
    27dpt- 🖤
    21.03.2025 transfer ❄️
    21dpt 🖤
    Leczymy się od 2022,
    2 kliniki w Polsce teraz Czechy, podchodzimy do AK ze względu na wiek
    4 dawczynie
    9 transferów
    6x poronienie 5-6 tydz raz tylko widziałam serduszko
    Jestem pod opieką dr.Jarosz
    26.05 transfer
    6dpt 20,8
    8dpt 90.5
    10dpt 179
    13dpt 310
    14dpt 374
    16dpt 877
    18dpt 1591
  • Komanuss Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2025, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mman wrote:
    Dziewczyny, czy powinnam panikować?
    25.07 miałam transfer na cyklu sztucznym. Beta przyrastała w normie. W sobotę 15dpt 996.3. Chciałam już nie mierzyć, bo wiem, że od 1000 spowalnia. Lekarz tak naprawdę kazał mi zrobić tylko dwie, tą podczas weryfikacji i 19.08 bo 20.08 wizyta. W poniedziałek 17dpt na wkładce zobaczyłam z resztkami clostylbegytu jasnobrązowe. Wystraszyłam się poleciałam od razu na betę. 17dpt 1519. Według kalkulator jest to nieprawidłowy przyrost. Progesteron te, spadł do 14. Ostatnio jak badałam był 21. Co prawda w sobotę byłam na samej becie w Allabie a wczoraj w diagnostyce. Czy mam się martwić? Czy czek8do wizyty?
    Jak u Ciebie?

Ona '89
    On '86

■niskie amh
    ■wysokie fsh

❤️ naturals grudzień 2025
    ♡ 9+2- 3cm
    ♡ 12+5 tc 6,9 cm 🌼 (prenatalne - niskie ryzyka, ukrywa płeć)
    ♡ 14 tc 🐨 92 gram
    ♡ 18tc 🦫 238 gram ( wciąż nie znam płci ale w brzuszku się wierci)
    ♡ 19+2 tc baby girl 🩷🩷🩷
    ♡ 20+5 tc 🐹418g
    preg.png

Czekamy na Marcelinke 🩷
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ