X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Przyrost bety niski progesteron
Odpowiedz

Przyrost bety niski progesteron

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mman Debiutantka

Wysłany: 12 sierpnia, 05:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy powinnam panikować?
    25.07 miałam transfer na cyklu sztucznym. Beta przyrastała w normie. W sobotę 15dpt 996.3. Chciałam już nie mierzyć, bo wiem, że od 1000 spowalnia. Lekarz tak naprawdę kazał mi zrobić tylko dwie, tą podczas weryfikacji i 19.08 bo 20.08 wizyta. W poniedziałek 17dpt na wkładce zobaczyłam z resztkami clostylbegytu jasnobrązowe. Wystraszyłam się poleciałam od razu na betę. 17dpt 1519. Według kalkulator jest to nieprawidłowy przyrost. Progesteron te, spadł do 14. Ostatnio jak badałam był 21. Co prawda w sobotę byłam na samej becie w Allabie a wczoraj w diagnostyce. Czy mam się martwić? Czy czek8do wizyty?

• Mery0211 Przyjaciółka

Wysłany: 12 sierpnia, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w podobnej sytuacji, też 25.07 transfer i też wczoraj krwawienie, pęcherzyk jest . Ostatnia beta z piątku 980 a dzisiaj tylko 1071.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia, 10:22

12.10.2024- transfer 2 dniowego zarodka
    9dpt- beta 35,4,11dpt- beta 68,9, 13dpt- beta 146, 4, 19dpt - beta 1652, 26dpt - zarodek i❤️
    27dpt- 🖤
    21.03.2025 transfer ❄️
    7dpt- beta 21,4, 11dpt-beta 101,5, 13dpt-beta 264,7, 21dpt 🖤
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ