X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Punkcja a współżycie
Odpowiedz

Punkcja a współżycie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pannanna Koleżanka

Wysłany: 12 stycznia, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, w czwartek miałam punkcje, odbędzie się u nas kriotransfer prawdopodobnie w lutym. Lekarza spytałam tylko kiedy współżycie to powiedział że po weekendzie, tylko zapomniałam się zapytać z wrażenia po tym wszystkim czy lepiej w zabezpieczeniu? Chodzi mi np aby po tym wszystkim zabiegu itp nie załapać jakieś infekcji lub aby nie doszło do ciąży w razie co..? Jak było u was? I pytanie ile po punkcji dostałyście okres? Lekarz mówił 7-14 dni, jak wyglądało to u was tak z ciekawości?

preg.png
  • adakowal Przyjaciółka

Wysłany: 13 stycznia, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pannanna wrote:
    Hej, w czwartek miałam punkcje, odbędzie się u nas kriotransfer prawdopodobnie w lutym. Lekarza spytałam tylko kiedy współżycie to powiedział że po weekendzie, tylko zapomniałam się zapytać z wrażenia po tym wszystkim czy lepiej w zabezpieczeniu? Chodzi mi np aby po tym wszystkim zabiegu itp nie załapać jakieś infekcji lub aby nie doszło do ciąży w razie co..? Jak było u was? I pytanie ile po punkcji dostałyście okres? Lekarz mówił 7-14 dni, jak wyglądało to u was tak z ciekawości?

Lepiej w zabezpieczeniu żeby nie złapać jakiejś infekcji. Możesz dla pewności napisać też pytanie do koordynatorki

PCOS
    IO
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ