X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Punkcja a współżycie
Odpowiedz

Punkcja a współżycie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pannanna Znajoma

Wysłany: 12 stycznia, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, w czwartek miałam punkcje, odbędzie się u nas kriotransfer prawdopodobnie w lutym. Lekarza spytałam tylko kiedy współżycie to powiedział że po weekendzie, tylko zapomniałam się zapytać z wrażenia po tym wszystkim czy lepiej w zabezpieczeniu? Chodzi mi np aby po tym wszystkim zabiegu itp nie załapać jakieś infekcji lub aby nie doszło do ciąży w razie co..? Jak było u was? I pytanie ile po punkcji dostałyście okres? Lekarz mówił 7-14 dni, jak wyglądało to u was tak z ciekawości?

• adakowal Przyjaciółka

Wysłany: 13 stycznia, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pannanna wrote:
    Hej, w czwartek miałam punkcje, odbędzie się u nas kriotransfer prawdopodobnie w lutym. Lekarza spytałam tylko kiedy współżycie to powiedział że po weekendzie, tylko zapomniałam się zapytać z wrażenia po tym wszystkim czy lepiej w zabezpieczeniu? Chodzi mi np aby po tym wszystkim zabiegu itp nie załapać jakieś infekcji lub aby nie doszło do ciąży w razie co..? Jak było u was? I pytanie ile po punkcji dostałyście okres? Lekarz mówił 7-14 dni, jak wyglądało to u was tak z ciekawości?

Lepiej w zabezpieczeniu żeby nie złapać jakiejś infekcji. Możesz dla pewności napisać też pytanie do koordynatorki

PCOS
    IO
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ