X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Punkcja a współżycie
Odpowiedz

Punkcja a współżycie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pannanna Koleżanka

Wysłany: 12 stycznia, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, w czwartek miałam punkcje, odbędzie się u nas kriotransfer prawdopodobnie w lutym. Lekarza spytałam tylko kiedy współżycie to powiedział że po weekendzie, tylko zapomniałam się zapytać z wrażenia po tym wszystkim czy lepiej w zabezpieczeniu? Chodzi mi np aby po tym wszystkim zabiegu itp nie załapać jakieś infekcji lub aby nie doszło do ciąży w razie co..? Jak było u was? I pytanie ile po punkcji dostałyście okres? Lekarz mówił 7-14 dni, jak wyglądało to u was tak z ciekawości?

preg.png
  • adakowal Przyjaciółka

Wysłany: 13 stycznia, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pannanna wrote:
    Hej, w czwartek miałam punkcje, odbędzie się u nas kriotransfer prawdopodobnie w lutym. Lekarza spytałam tylko kiedy współżycie to powiedział że po weekendzie, tylko zapomniałam się zapytać z wrażenia po tym wszystkim czy lepiej w zabezpieczeniu? Chodzi mi np aby po tym wszystkim zabiegu itp nie załapać jakieś infekcji lub aby nie doszło do ciąży w razie co..? Jak było u was? I pytanie ile po punkcji dostałyście okres? Lekarz mówił 7-14 dni, jak wyglądało to u was tak z ciekawości?

Lepiej w zabezpieczeniu żeby nie złapać jakiejś infekcji. Możesz dla pewności napisać też pytanie do koordynatorki

PCOS
    IO
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ