Punkcja a współżycie
-
Hej, w czwartek miałam punkcje, odbędzie się u nas kriotransfer prawdopodobnie w lutym. Lekarza spytałam tylko kiedy współżycie to powiedział że po weekendzie, tylko zapomniałam się zapytać z wrażenia po tym wszystkim czy lepiej w zabezpieczeniu? Chodzi mi np aby po tym wszystkim zabiegu itp nie załapać jakieś infekcji lub aby nie doszło do ciąży w razie co..? Jak było u was? I pytanie ile po punkcji dostałyście okres? Lekarz mówił 7-14 dni, jak wyglądało to u was tak z ciekawości?
-
pannanna wrote:Hej, w czwartek miałam punkcje, odbędzie się u nas kriotransfer prawdopodobnie w lutym. Lekarza spytałam tylko kiedy współżycie to powiedział że po weekendzie, tylko zapomniałam się zapytać z wrażenia po tym wszystkim czy lepiej w zabezpieczeniu? Chodzi mi np aby po tym wszystkim zabiegu itp nie załapać jakieś infekcji lub aby nie doszło do ciąży w razie co..? Jak było u was? I pytanie ile po punkcji dostałyście okres? Lekarz mówił 7-14 dni, jak wyglądało to u was tak z ciekawości?
Lepiej w zabezpieczeniu żeby nie złapać jakiejś infekcji. Możesz dla pewności napisać też pytanie do koordynatorkiPCOS
IO -