X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Puregon 300

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • jabkatarzyna Koleżanka

Wysłany: 11 kwietnia 2019, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ktoś ma ? Potrzebuje

• happilyeverafter Autorytet

Wysłany: 8 maja 2020, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie,

Mam do odsprzedania 2 opakowania leku Puregon 600 j.m. z datą ważności 2021-01. Leki przechowywane cały czas w lodówce zatem jest możliwość wysyłki. Jeśli odbiór osobisty to na terenie Warszawy. Cena 45 zł/op. (cena urzędowa bez refundacji 687 zł).

2020 nasz Cud, nasze Życie 💕 córeczka 🧚‍♂️🩰
    2024 kolejny Cud 💙 synek 🦁⚽
    2025 marzenia o trzecim dziecku 🤍🧸

The true miracle is having faith no matter what✨🍀
    ...and one day it will all disapear. all to soon. and to your surprise you will miss it, profoundly...👣
  • ania_maria Koleżanka

Wysłany: 8 maja 2020, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem zainteresowana pilnie.......plissss

Wysłany: 8 maja 2020, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, właśnie ktoś się zgłosił na odbiór a ile potrzebujesz? Mam 2 opakowania, zaraz zorientuje się ile tamta osoba weźmie.

...and one day it will all disapear. all to soon. and to your surprise you will miss it, profoundly...👣

Wysłany: 9 maja 2020, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania _Maria mam 2 opakowania do sprzedania. Jesteś z Warszawy?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ