X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Pytanie o iui

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ebe28 Koleżanka

Wysłany: 28 października 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam właśnie ze szpitala. Oznajmiono mi po kilku mcach badań ze nie wiedzą dlaczego nie zachodzę w ciążę. Badania w normie. Zaproponowano iui. .. nie wiem jak długo się na to czeka i ... no nic konkretnego nie powiedzieli pomimo że próbowałam wyciągnąć więcej info. Podejrzewano u mnie pcos ale doszli do wniosku ze owuluje i wszystko jest cacy. Trochę się przeraziłam jak to możliwe ze wszystko ok a w ciążę w zachodze?dziewczyny potrzebuje trochę wsparcia od was oraz info o iui ale proszę o tylko to pozytywne informacje. Bardzo dziękuję.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest tu watek o iui moze tam napisz. Wiedz ze do roku brak ciazy to normalna sprawanwiec kilka miesiecy tym bardziej. Nasuwa mi sie pytanie co to znaczy wszystko OK? Jakie badania zrobiliscie w kierunku nieplodnosci?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 14:37

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ebe to się nazywa niepłodność idiopatyczna - czytaj idiotyczna niby wszystko ok, a nikt nic nie wie, ciąży nie ma

o resztę pytaj jak sylwiaśta radzi na wątku iui

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 13:35

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ