Pytanie o iui
-
Wróciłam właśnie ze szpitala. Oznajmiono mi po kilku mcach badań ze nie wiedzą dlaczego nie zachodzę w ciążę. Badania w normie. Zaproponowano iui. .. nie wiem jak długo się na to czeka i ... no nic konkretnego nie powiedzieli pomimo że próbowałam wyciągnąć więcej info. Podejrzewano u mnie pcos ale doszli do wniosku ze owuluje i wszystko jest cacy. Trochę się przeraziłam jak to możliwe ze wszystko ok a w ciążę w zachodze?dziewczyny potrzebuje trochę wsparcia od was oraz info o iui ale proszę o tylko to pozytywne informacje. Bardzo dziękuję.
-
nick nieaktualnyJest tu watek o iui moze tam napisz. Wiedz ze do roku brak ciazy to normalna sprawanwiec kilka miesiecy tym bardziej. Nasuwa mi sie pytanie co to znaczy wszystko OK? Jakie badania zrobiliscie w kierunku nieplodnosci?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 14:37
-
Ebe to się nazywa niepłodność idiopatyczna - czytaj idiotyczna niby wszystko ok, a nikt nic nie wie, ciąży nie ma
o resztę pytaj jak sylwiaśta radzi na wątku iuiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 13:35
-