Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Rekovelle -

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • jessica87 Nowa

Wysłany: 10 sierpnia 2022, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Szukam kobiet, najlepiej w trakcie przyjmowania terapii Rekovelle. Zależy mi na informacji od osób obecnie fizycznie posiadających wstrzykiwacz. Mam parę pytań :)
    Pozdrawiam

• Moniatka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2022, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem już po, rekovelle stosowałam w styczniu. Ale pytaj, może coś pamiętam i będę mogła Ci pomóc 😉

Pchelka123456 lubi tę wiadomość

• Nobi Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2022, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja podobnie, stosowałam w marcu, ale może będę mogła pomoc.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ