Katorella wrote:
Hej podobno do Ostrawy trafia więcej pacjentów z Polski a w Brno sa dłuższe kolejki no więcej osób. Czy dowiadywałaś się już o procedurę? Czy będziesz korzystać z programu gwarancji?
Hej zdecydowaliśmy się na klinikę w Brnie , nie mieszkamy w Polsce wiec bez różnicy dla nas czy Brno czy Ostrawa. Wraz z mężem zdecydowani byliśmy na ten program : Cykl IVF premium z wykorzystaniem komórek jajowych dawczyni Baby Guarantee Programme (DIVF Baby Guaranteed ) , ale nie mogliśmy z niego skorzystać bo mamy już sa sobą jedno
IVF w Polsce nieudane . Nie odnoszę wrażenia że w Brnie są większe kolejki . My już zaczynamy leczenie i cały protokół leczenia już mam, transfer planowany na lipiec wiec nie jest to długo . Gdzie w Polsce nasza pierwsza próba in vitro była koszmarna , i wszytko trwało ponad pół roku . Natomiast klinika jeszcze udziela gwarancji na podstawie badań spermy .My zdecydowaliśmy się na ten program :Cykl IVF premium z wykorzystaniem komórek jajowych dawczyni Premium (DIVF Premium) tu jest gwarancja dwóch blastek . Mam nadzieję , że pomogłam chociaż trochę . Powodzenia