Reprofit Ostrava
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny ❤️
Dawno mnie tu nie było Czas tak szybko leci 🫣😋 U nas wszystko w porządku, Królewna rośnie, jesteśmy w trakcie kompletowania wyprawki
Gratuluję z całego serca wszystkim, którym się udało ❤️ I nieustannie trzymam kciuki za wszystkie, które nadal walczą ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2023, 07:28
Giosiek, Magra3, Hania2010, Monika29, Salome, Ewa3bit, aaaania87 lubią tę wiadomość
13.02.23r. - transfer, Reprofit Ostrava
05.03.23r. - jest 💚
18.04.23r. - prenatalne OK, 5.85 cm 💚
02.05.23r. - USG 13+6, 8.20 cm 💚 dziewczynka 💚🤗
06.06.23r. - USG 18+6, 330 gram Księżniczki 💚
04.07.23r. - USG 22+6, 630 gram Szczęścia 💚
- - - - -
Historia IVF:
I procedura, 3 zarodki z KD - Eurofertil:
* 1 transfer - biochem
* 2 transfer - beta 0
* 3 transfer - puste jajo, poronienie wywołane w szpitalu w 9 tc 💔
II procedura, 1 zarodek z KD - Eurofertil:
* 4 transfer - beta 0
III procedura, 6 zarodków z KD - Reprofit:
* 5 transfer (świeży) - beta 0
* 6 transfer - nasz Okruszek 💚
Czekają na Nas: ⛄⛄⛄⛄ -
SweetDream07 co już macie ? Jak się czujesz ?
Staraniowo gratuluje I bardzo się cieszę 😘❤
Staraniowo🙂 lubi tę wiadomość
Córka z zespołem wad genetycznych
Translokacja chromosomów, 6 strat, mthfr, pai1 plus amh 0.27, decyzja o AZ.
05.10.2022 transfer AZ 🥰
Bhcg 7dpt - 33.2, 9dpt -79, 12dpt - 202, 16dpt - 1073.
09.11.2022 - jest ❤
12.12.2022 - usg prenatalne, 6 .5cm szczęścia ❤
27.02.2023 - usg połówkowe , 590g synka
28.04 - usg 3 trymestr, 2kg chłopaka ❤
26.05 - 2600g synka
07.06.2023 - synuś jest z nami, 3380g i 54cm do kochania
-
Monika29 wrote:SweetDream07 co już macie ? Jak się czujesz ?
Staraniowo gratuluje I bardzo się cieszę 😘❤
Bardzo niewiele Trochę ciuszków, dostawkę, bujak. Kupiłam parę paczek pampersów, chusteczek nawilżanych, "kosmetyki" dla dzidzi, wózek i fotelik jedziemy zamówić na dniach. Muszę zamówić wszystko to co potrzebne do szpitala dla mnie i dla małej i końcem września spakuję walizkęMonika29 lubi tę wiadomość
13.02.23r. - transfer, Reprofit Ostrava
05.03.23r. - jest 💚
18.04.23r. - prenatalne OK, 5.85 cm 💚
02.05.23r. - USG 13+6, 8.20 cm 💚 dziewczynka 💚🤗
06.06.23r. - USG 18+6, 330 gram Księżniczki 💚
04.07.23r. - USG 22+6, 630 gram Szczęścia 💚
- - - - -
Historia IVF:
I procedura, 3 zarodki z KD - Eurofertil:
* 1 transfer - biochem
* 2 transfer - beta 0
* 3 transfer - puste jajo, poronienie wywołane w szpitalu w 9 tc 💔
II procedura, 1 zarodek z KD - Eurofertil:
* 4 transfer - beta 0
III procedura, 6 zarodków z KD - Reprofit:
* 5 transfer (świeży) - beta 0
* 6 transfer - nasz Okruszek 💚
Czekają na Nas: ⛄⛄⛄⛄ -
Cześć dziewczyny! 😁
Jedno in vitro za nami w Polsce i pomimo tego, ze bylismy zadowoleni z kliniki to zdecydowaliśmy się na zmianę na Czechy, bo podobno lepsze wyniki I też inne prawo niż u nas.
Dajcie proszę znać czy Repofit to dobry wybór, jak oceniacie klinike, czy są duże różnice między PL a Czechami?
Chcemy podejść w listopadzie do 2 rundy inv i zobaczymy.
Mamy dr Rakosova, czy ktoś też u niej jest?Salome, Monika29, kamisia lubią tę wiadomość
ONA i ON - 37 & 36 l.
✅️ OK u obojga: Kariotypy, hormony, owu, AMH -1,56
❌ Zdiagnozowane problemy:
Ona - PAI - 1 - hetero, MTHFR - hetero
On - IO - leczona, Oligospermia - (3 mln -> 10 mln) MSOME 0% -> 1%
🍀Starania od 4.2021 (poważne od 12.2021)
08.22 - 1 IUI - ❌️
09.22- Invitro - 6 jajek -> 3 komórki -> 2 zarodki ruszyły-> Finalnie ❄️4AA przebadany zdrowy
Immuno:
👉 Cytokiny lekko rozjechane 👉 Allo MLR - 20.5% (bez ciazy), 0% po poronieniu 👉 KIR BX - brak niektorych kirow DS. ✅️Reszta ok.
🔥I runda ICSI:
17. 11.22 - Transfer (Embryoglue, Atobisan, Accofil, Encorton, Accard, Heparyna, Prolutex, Besins, Estrofem)
4dpt - ⏸️ beta przyrasta jak rakieta do 18 dpt, 25dpt zarodek 2 mm, 32 dpt serduszko. Zarodek slabo rośnie, serduszko bije -> poronienie zatrzymane 9 tc, Jagoda, zdrowa dziewczynka 💔💔 Brak jednoznaczniej przyczyny. 🥺
Walczymy dalej! 🤞🤞🍀
🔥Zmiana na Czechy Repofit
11.23 - II runda invitro🤞 -
Lierin2 wrote:Cześć dziewczyny! 😁
Jedno in vitro za nami w Polsce i pomimo tego, ze bylismy zadowoleni z kliniki to zdecydowaliśmy się na zmianę na Czechy, bo podobno lepsze wyniki I też inne prawo niż u nas.
Dajcie proszę znać czy Repofit to dobry wybór, jak oceniacie klinike, czy są duże różnice między PL a Czechami?
Mamy dr Rakosova, czy ktoś też u niej jest?
Cześć Lierin, witamy w reprofit 😃
Różnice między Pl a reprofitem moim zdaniem są bardzo duże. Tex jestem u dr R. 🙂Lierin2 lubi tę wiadomość
42 lat
kariotyp-ok,AMH-0,48,FSH-16mIU/ml,Kir Bx, NK-17%,cytokiny-ok.
Reprofit:5.06 ET ( biochem)☹️,13.07 FET - ☹️
06.12 FET - ❤️🙏❤️
2dpt - prog. 47.96 ng\ml
5dpt - prog. 33.10 ng\ml
7dpt - beta 85.02 mIU/ml, prog. 26.5 ng/ml
9dpt - beta 225 mIU/ml, prog. 68 ng/ml
12dpt - beta 1010 mIU/ml, prog. 45 ng/ml
14dpt - beta 2930 mIU/ml
22dpt - beta 24855 mIU/ml
23dpt mamy ❤️
9+6 - CRL 3.19cm
15.02 prenatalne ok, będzie synuś 👶🥰
17+6 - 233g chłopczyka 😍
20+4 II prenatalne - 460g 😍
Klinika Bocian
- 09.2022 - II procedura IVF, 2 zarodki
FETx 2 😞
- 06.2022- I procedura IVF , 2 zarodki
FETx2 😞
-
Mati W. wrote:Cześć Lierin, witamy w reprofit 😃
Różnice między Pl a reprofitem moim zdaniem są bardzo duże. Tex jestem u dr R. 🙂
Ale mam nadzieję, że te różnice są duże na plus? 🤣
Dr R. Takie wrażenie trochę sztywne zrobiła na mnie ale kompetentne, zobaczymy.
Czy Wy działacie też coś z kolejna runda, bo widzę, że ostatnio transfery w lato, macie jeszcze zarodki?ONA i ON - 37 & 36 l.
08.22 - 1 IUI - ❌️
09.22- Invitro - 6 jajek -> 3 komórki -> 2 zarodki ruszyły-> Finalnie ❄️4AA przebadany zdrowy
Immuno:
👉 Cytokiny lekko rozjechane 👉 Allo MLR - 20.5% (bez ciazy), 0% po poronieniu 👉 KIR BX - brak niektorych kirow DS. ✅️Reszta ok.
🔥I runda ICSI:
17. 11.22 - Transfer (Embryoglue, Atobisan, Accofil, Encorton, Accard, Heparyna, Prolutex, Besins, Estrofem)
4dpt - ⏸️ beta przyrasta jak rakieta do 18 dpt, 25dpt zarodek 2 mm, 32 dpt serduszko. Zarodek slabo rośnie, serduszko bije -> poronienie zatrzymane 9 tc, Jagoda, zdrowa dziewczynka 💔💔 Brak jednoznaczniej przyczyny. 🥺
Walczymy dalej! 🤞🤞🍀
Hej, dr Rakosova jest najpopularniejsza, chyba wszystkie sa u niej, aby dwie dziewczyny w tym ja mamy innego lekarza 😅. Fakt jest specyficzna bo mialam z nia stycznosc ale raczej na fachu sie zna.
Trzymam kciuki za dalszy rozwoj wydarzen u Was i oby Czechy byly tym zlotym kierunkiem. Roznice pewno odczujesz w porownaniu z polskimi klinikami na plus, mam przynajmniej taka nadzieje 😉Lierin2, ChceiDostane lubią tę wiadomość
-
Lierin2 wrote:Ale mam nadzieję, że te różnice są duże na plus? 🤣
Dr R. Takie wrażenie trochę sztywne zrobiła na mnie ale kompetentne, zobaczymy.
Czy Wy działacie też coś z kolejna runda, bo widzę, że ostatnio transfery w lato, macie jeszcze zarodki?
Tak, tak te różnice na plus 😀
U nas przy pierwszym transferze beta pierwszy raz w życiu ruszyła niestety na krótko. Drugi transfer beta nawet nie drgnela.
Tak mamy jeszcze 2 zarodki. Aktualnie robię dodatkowe badania, transfer dopiero gdzieś w grudniu.Lierin2 lubi tę wiadomość
42 lat
kariotyp-ok,AMH-0,48,FSH-16mIU/ml,Kir Bx, NK-17%,cytokiny-ok.
Reprofit:5.06 ET ( biochem)☹️,13.07 FET - ☹️
06.12 FET - ❤️🙏❤️
2dpt - prog. 47.96 ng\ml
5dpt - prog. 33.10 ng\ml
7dpt - beta 85.02 mIU/ml, prog. 26.5 ng/ml
9dpt - beta 225 mIU/ml, prog. 68 ng/ml
12dpt - beta 1010 mIU/ml, prog. 45 ng/ml
14dpt - beta 2930 mIU/ml
22dpt - beta 24855 mIU/ml
23dpt mamy ❤️
9+6 - CRL 3.19cm
15.02 prenatalne ok, będzie synuś 👶🥰
17+6 - 233g chłopczyka 😍
20+4 II prenatalne - 460g 😍
Klinika Bocian
- 09.2022 - II procedura IVF, 2 zarodki
FETx 2 😞
- 06.2022- I procedura IVF , 2 zarodki
FETx2 😞
-
Hejo Lierin! Miło Cię tu widzieć 💚
Ja miałam zarodek od dawców, więc nie wiem, jak wygląda cała procedura ivf w Czechach, ale dziewczyny na pewno Ci opowiedzą Klinika jest fajna, choć nie powiedziałabym, że różnica między CZ a PL to niebo a ziemia, bo w Polsce też trafiałam na bardzo miłą obsługę, może poza ostatnim doświadczeniem. Na duży plus na pewno jest pomoc koordynatorek, które pośredniczą między pacjentkami a lekarzami - można o wszystko pytać i zawsze otrzymuje się odpowiedź. Jeśli chodzi o immunologię, to są bardzo powściągliwi, ja zaufałam dr Sydorowi i nie żałuję A, no i trzeba też trzymać rękę na pulsie, jeśli chodzi o przygotowanie do transferu - mnie nie do końca pasowało ich podejście do tego, kiedy podać ovitrelle i jaka jest odpowiednia grubość endometrium, więc po prostu trzeba stawiać na swoim
Trzymam kciuki!2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Salome wrote:Hejo Lierin! Miło Cię tu widzieć 💚
Ja miałam zarodek od dawców, więc nie wiem, jak wygląda cała procedura ivf w Czechach, ale dziewczyny na pewno Ci opowiedzą Klinika jest fajna, choć nie powiedziałabym, że różnica między CZ a PL to niebo a ziemia, bo w Polsce też trafiałam na bardzo miłą obsługę, może poza ostatnim doświadczeniem. Na duży plus na pewno jest pomoc koordynatorek, które pośredniczą między pacjentkami a lekarzami - można o wszystko pytać i zawsze otrzymuje się odpowiedź. Jeśli chodzi o immunologię, to są bardzo powściągliwi, ja zaufałam dr Sydorowi i nie żałuję A, no i trzeba też trzymać rękę na pulsie, jeśli chodzi o przygotowanie do transferu - mnie nie do końca pasowało ich podejście do tego, kiedy podać ovitrelle i jaka jest odpowiednia grubość endometrium, więc po prostu trzeba stawiać na swoim
Trzymam kciuki!
Salome a co zalecali jeśli chodzi o ovitrelle? Ja właśnie przygotowuje się do transferu na cyklu naturalnym. Dziś byłam na usg miałam wiodący pęcherzyk 20 mm i 3 mniejsze po ok 15 mm. Doktor zalecił przyjąć dziś ovitrelle i to zrobiłam w sumie bez konsultacji z Czechami ..Badania ok ✅ nasienie ok ✅ owulacja co m-c✅ Niepłodność idiopatyczna
2019 pierwsza procedura 3 blastki
3AA, 4AA, 5AA - 2 x beta 0, 1 x poronienie 7tc krwiak
2021 druga procedura 4 blastki 3AA, 4AA 3x beta 0, 1x cb
Badania immunologiczne
Kir AA, skopane cytokiny
Zalecenia: encorton, accrofil, heparyna
2023 trzecia procedura spdek AMH 0,6 i marne komórki 0 blastek
Reprofit KD -
Jatosia wrote:Salome a co zalecali jeśli chodzi o ovitrelle? Ja właśnie przygotowuje się do transferu na cyklu naturalnym. Dziś byłam na usg miałam wiodący pęcherzyk 20 mm i 3 mniejsze po ok 15 mm. Doktor zalecił przyjąć dziś ovitrelle i to zrobiłam w sumie bez konsultacji z Czechami ..
Ja miałam dużo mniejszy pęcherzyk niż Twój i małe endo, a już mówili o zastrzyku, więc się uparłam, że absolutnie nie ma mowy.
A hormony miałaś dziś sprawdzane? Bo to też ważne. Przypomnij, kto Cię prowadzi w Polsce?2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Salome wrote:Ja miałam dużo mniejszy pęcherzyk niż Twój i małe endo, a już mówili o zastrzyku, więc się uparłam, że absolutnie nie ma mowy.
A hormony miałaś dziś sprawdzane? Bo to też ważne. Przypomnij, kto Cię prowadzi w Polsce?
Miałam badane hormony estradiol 140, progesteron 0,33, LH 4,2.
Wzięłam wczoraj to ovitrelle bo na usg byłam wieczorem i Renata i tak by mi nie odpisała już, a obawiam się ze byłoby za późno dzisiaj. Wkurzyła się trochę ze zrobiłam to na własna rękę ale powiedziała ze wyniki ok i ze ostatecznie dobrze ze przyjęłam zastrzyk. Dziś rano estradiol mam już 200 i progesteron 1,13 czy to świadczy o owulacji (usg mam znowu wieczorem)?
Dodatkowo czy endometrium po ovitrele urośnie jeszcze trochę ? To 7,5 mm to trochę mało ..
Mam jeszcze pytanie o progesteron Czechy zalecają mi od dnia owulacji przyjmować 200mg proga dopochwowo, czy tez suplementowalas go dodatkowo? W PL chodzę do invicty do lekarza jaki akurat może mnie przyjąć. Trochę dużo pytań ale jako ze udalo ci się na naturalnym jestem ciekawa jak było u ciebieBadania ok ✅ nasienie ok ✅ owulacja co m-c✅ Niepłodność idiopatyczna
Badania immunologiczne
Kir AA, skopane cytokiny
Reprofit KD -
Dzięki dziewczyny za odpisanie. Też widzę, że to podejście do transferu maja trochę inne niż w PL, ale my na razie chcemy i tak rozdzielić te dwie sprawy, bo transferować będziemy się pewnie w przyszłym roku dopiero (mam nadzieję, że uda się zarodki zrobic). Na ten moment mam nadzieję na więcej niż jeden zarodek u nich.
A do jakich lekarzy w PL chodzicie? Bo ja właśnie szukam kogoś kto by mógł mnie poprowadzić w kooperacji z Czechami, pytałam o to koordynatorkę ale poleciła mi dr Przybicienia i on troszkę za daleko dla mnie przyjmuje (nie mówiąc o tym, że to popularny lekarz i o terminy trudno).
A i też byśmy chcieli na naturalnym spróbować, również że względów ekonomicznych (mój prog na sztucznym był słaby i musiałam mnóstwo drogich leków przyjmować żeby go utrzymac, dochodziło do prawie 8 stów tygodniowo, to jest sporoi nie mamy środków teraz na 2 taka akcje).Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2023, 11:10
ONA i ON - 37 & 36 l.
08.22 - 1 IUI - ❌️
Immuno:
🔥I runda ICSI:
Walczymy dalej! 🤞🤞🍀
Lierin ja teraz monitoruje cykl w Invicta, nie wiem z jakiego miasta jesteś ale warto ogarnąć lekarza, który jest po prostu z kliniki leczenia niepłodności albo się tym zajmuje.
Lierin2 lubi tę wiadomość
Badania ok ✅ nasienie ok ✅ owulacja co m-c✅ Niepłodność idiopatyczna
Badania immunologiczne
Kir AA, skopane cytokiny
Reprofit KD -
Jade zaraz na ktg i podgląd mojego wiercioszka 🥰 mam nadzieję, że grzecznie się pokaże tatusiowi bo mamusia już widziała na żywo...to jest coś niesamowitego 💙
Jatosia, Anika1983, Hania2010, I gave up, Monika29, Lierin2, Giosiek, mała, Ewa3bit lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny:)
Będę podchodzić do AZ a z racji tego, ze nie wiem jak to wyglada w tej klinice to prosiłabym dziewczyny które korzystały z tej opcji aby mi mniej więcej przybliżyły to wszystko. I czy są tu dziewczyny może z Krakowa od Dr Przybycienia?Lierin2 lubi tę wiadomość
-
Lierin2 wrote:Dzięki dziewczyny za odpisanie. Też widzę, że to podejście do transferu maja trochę inne niż w PL, ale my na razie chcemy i tak rozdzielić te dwie sprawy, bo transferować będziemy się pewnie w przyszłym roku dopiero (mam nadzieję, że uda się zarodki zrobic). Na ten moment mam nadzieję na więcej niż jeden zarodek u nich.
A do jakich lekarzy w PL chodzicie? Bo ja właśnie szukam kogoś kto by mógł mnie poprowadzić w kooperacji z Czechami, pytałam o to koordynatorkę ale poleciła mi dr Przybicienia i on troszkę za daleko dla mnie przyjmuje (nie mówiąc o tym, że to popularny lekarz i o terminy trudno).
A i też byśmy chcieli na naturalnym spróbować, również że względów ekonomicznych (mój prog na sztucznym był słaby i musiałam mnóstwo drogich leków przyjmować żeby go utrzymac, dochodziło do prawie 8 stów tygodniowo, to jest sporoi nie mamy środków teraz na 2 taka akcje).
Jeśli chodzi o progesteron to koszt jednego opakowania czeskiego agolutinu (5 szt) to tylko 15 zł w porównaniu np. do prolutexu, który dostajesz w PL. Więc koszta tego progesteronu są dużo mniejsze, a z tego, co mowi nawet mój lekarz w PL, nie ma - póki co - lepszego "podbijacza progesteronu". Możesz kupić od razu tyle, ile potrzeba na start. Koordynatorka, jeslinja poprosisz, wszystko ogarnie, a i zawsze można dogadać się z dziewczynami z forum. Jeśli akurat Ci zostanie to zawsze możesz go potem odsprzedać lub podarować.komus od serca 🙃Lierin2 lubi tę wiadomość
-
NovaAn wrote:Cześć dziewczyny:)
Będę podchodzić do AZ a z racji tego, ze nie wiem jak to wyglada w tej klinice to prosiłabym dziewczyny które korzystały z tej opcji aby mi mniej więcej przybliżyły to wszystko. I czy są tu dziewczyny może z Krakowa od Dr Przybycienia?
Cześć!
1.
W przypadku AZ masz dwie opcje podejścia: cykl naturalny (tutaj się nie wypowiem) i cykl sztuczny. W tym drugim przypadku możesz jeździć do Czech albo znaleźć lekarza w PL, który będzie wykonywał podgląd usg i przepisywał czeskie recepty. Wszystkie wyniki wysyłasz mailowo koordynatorce, z którą jest bardzo dobry i stały kontakt - mówią i piszą po polsku. Są też obecne podczas transferu.
2.
Na wizycie online z doktor prowadząca ustalasz sobie plan przygotowania i jeśli masz zalecenia od innych lekarzy, np. immunolog, to uwzględniają lub nie, zależy od sytuacji. Musisz sobie to uzgodnić 🙃
3.
Masz też dwie opcje AZ: zarodek nieprzebadany (1450 euro) I zarodek przebadany (2450). Możesz też zarezerwować więcej zarodków od tych samym dawców, np. 2. Rezerwacja na pół roku jest bezpłatnie, a potem płacisz w zależności od tego, na jak długo chcesz rezerwację. Najtańszy koszt przedłużenia to 140 euro i jak dobrze pamiętam jest na rok.
4.
W umówionym dniu na transfer zjawiasz się w Reprofocie. Jest z Tobą koordynatorka i lekarz wykonujący transfer. Podczas transferu może być z Tobą na sali mąż. Musi być też podczas podpisywania dokumentów, ale tutaj na forum ktoś.kiedys pisał, że można też załatwić zgody notarialnie (musiałabyś się upewnić).
5.
Po transferze robisz i żyjesz jak uważasz za stosowne. Po 14 dniach Czechy wymagają zrobić test sikany. My wszystkie robimy betę. Kiedy ja zbadasz to już według Twojej wewnętrznej potrzeby, ale zachęcam, żebyś od 3 dnia po transferze kontrolowała progesteron. Polecam również zaopatrzec się w agolutin, bo to najlepszy podbijacz progesteronu. Kosztuje grosze, a działa cuda 🙃 Podajesz wynik koordynatorceni albo zwiększa dawkowanie albo nie. Oczywiście mówię tu o cyklu sztucznym. W cyklu naturalnym niech wypowiedzą się dziewczyny, które przez to przeszły.
6.
Forumowe ciotki trzymają kciuki i czekają na wiadomość od Ciebie o wyniku transferu 😘 -
NovaAn wrote:Cześć dziewczyny:)
Będę podchodzić do AZ a z racji tego, ze nie wiem jak to wyglada w tej klinice to prosiłabym dziewczyny które korzystały z tej opcji aby mi mniej więcej przybliżyły to wszystko. I czy są tu dziewczyny może z Krakowa od Dr Przybycienia?
My mieliśmy adopcje komórek
Jak chcesz to pytajStarania od 05. 2018 👶
Endometrioza3st -> lap 2021 lap 2023
💉Badania 💉
Amh 3,5–>3,3
Hormony ok Kariotyp ok
Kir BX brak ~>2DL2,2Dl5(gr2), 2DS2, 2DS3,2DS4norm ,3DP1var
Mutacja MTHFR hetero.PAI - 1 hetero
Wysokie Nk i cytokiny
Allo Mlr 6%->po szczepieniach 67.7%
———————————————-
IUI- 06.2021
1 Ivf 09.2021
-pobrano 9 komórek, - z 5komórek zapłodniło się 2 finalnie 1❄️ Kl 4.2.2
3.11.2021 transfer🐣 9 dpt bhcg 29.4 12dpt bhcg 4,2 💔 CB
2 Ivf 05.2022 5zarodkizdegenerowały
3ivf 09.2023 4 zarodkizdegenerowały
01.2023 Ivf KD Reprofit 6❄️
29.03 transfer bhcg 2,8 💔
27.07 transfer z ivig->7dpt-97bhcg-9dpt-350-12dpt-912 jest pęcherzyk
23dpt jest ❤️ -
Staraniowo🙂 wrote:Jestem pacjentka doktora Przybycienia . Przygotowywał mnie do transferów w Reprofit
My mieliśmy adopcje komórek
Jak chcesz to pytaj
Super jak długo czekałaś na wizytę? Nie maja problemów ze nasz dr wszystko nadzoruje i przygotowuje?