Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Rezerwa jajnikowa po usunieciu jajowodu i ognisk endometriozy na jajniku???
Odpowiedz

Rezerwa jajnikowa po usunieciu jajowodu i ognisk endometriozy na jajniku???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Izunia30 Koleżanka

Wysłany: 16 lutego 2017, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co z rezerwą jajnikową jak tylko na jednym jajniku był wyciety jajowod i usuwane ogniska endometriozy a drugi jajnik jest piękny i zdrowy?? Mam 32 lata i jestem załamana..niedługo ide do kliniki invimed? czekam na wynik amh..

Iza
  • Izunia30 Koleżanka

Wysłany: 16 lutego 2017, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo Was prosze o jakies informację..czy nawet jesli mam uszkodzona rezerwe na jednym jajniku to czy na tym drugim zdrowym jakias rezerwa zostanie???

Iza
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ