X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Rozpuszczalniki i igła do meriofert (czeski odpowiednik menopuru) oddam!
Odpowiedz

Rozpuszczalniki i igła do meriofert (czeski odpowiednik menopuru) oddam!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gienia40 Ekspertka

Wysłany: 25 maja, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, brałam dawkę 300IU meriofertu i Pani pielegniarka kazała mi rozpuszczać 4 fiolki 75IU proszku w 1 rozpuszczalniku.
    Stąd, zostało mi jakieś 25-28 zestawów zastrzyków i rozpuszczalnika (bez samej substacji czynnej!).
    Czy któras z was chce? Wysyłka inpost, koszty wysyłki po waszej str?
    Jeśli tak, proszę piszcie. Poproszę też zanonimizowana recepte później, żeby mieć pewność że nikomu nie zaszkodze:)
    Jesli będzie brak chętnych, zestawy jutro zawioze do utylizacji do kliniki.
    Pozdrawiam!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja, 10:30

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ