X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Rzeszów- szpital na Lwowskiej
Odpowiedz

Rzeszów- szpital na Lwowskiej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • WysokiLas Nowa

Wysłany: 3 października 2019, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, czy któraś z Was korzystała/brała udział lub wie cokolwiek na temat Referencyjnego Ośrodka Diagnostyki i Terapii Niepłodności w Rzeszowie w szpitalu nr 2? Na ich stronie za wiele informacji nie ma, nie wiem czy jest w ogóle sens tam dzwonić, czy nadal przyjmują (program skierowany miał być do 500 par w regionie) i czy warto? :-) ktoś coś?

• Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 3 października 2019, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślałam że wojewódzki na Szopena ma ten program. Jedna z dziewczyn u nas na wątku pisała o tym programie , ale nie zorientowałam się jeszcze co i jak a też mnie ciekawi

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 3 października 2019, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A faktycznie źle w nocy przeczytałam .
    KattQ wrote:
    Lista ośrodków referencyjnych leczących niepłodność w ramach NFZ:
    Wyłonione ośrodki referencyjne to:

Uniwersyteckie Centrum Kliniczne im. Prof. K. Gibińskiego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach,
    Instytut „Centrum Zdrowia Matki Polki” w Łodzi,
    Instytut Matki i Dziecka w Warszawie,
    Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 1 we Wrocławiu,
    Uniwersytecki Szpital Kliniczny w Białymstoku,
    Ginekologiczno-Położniczy Szpital Kliniczny w Poznaniu,
    Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr.1 im. prof. Tadeusza Sokołowskiego PUM w Szczecinie,
    Uniwersyteckie Centrum Zdrowia Kobiety i Noworodka Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego Sp. z o.o.,
    Szpital Uniwersytecki w Krakowie,
    Szpital Uniwersytecki Nr.2 im. Dr. Jana Biziela w Bydgoszczy,
    Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny im. Prof. dr. W. Orłowskiego Centrum Medycznego Kształcenia Podyplomowego w Warszawie,
    Uniwersytecki Szpital Kliniczny im. Jana Mikulicza-Radeckiego we Wrocławiu,
    Centrum Ginekologii, Położnictwa i Neonatologii w Opolu,
    Wojewódzki Szpital Zespolony w Kielcach,
    Kliniczny Szpital Wojewódzki Nr 2 im. Św. Jadwigi Królowej w Rzeszowie,
    Uniwersyteckie Centrum Kliniczne w Gdańsku.
    Jakbyś się czegoś dowiedziała napisz coś więcej proszę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:06

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ